noodles volos banner

Πρώτη θέση για την Τζουμπουσλή στο σχολικό πρωτάθλημα

  • Published in Πάλη

Την Τετάρτη 6 Μαΐου έγινε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης στα Τρίκαλα. Ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου έλαβε μέρος με 2 αθλητές. Η συμμετοχή αθλητών Λυκείων ήταν αρκετά μεγάλη από όλη την Ελλάδα και κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων για μια 1η, 2η, 3η θέση για κατάκτηση μορίων.
Τον Βόλο εκπροσώπευσε η πρωταθλήτρια Ελλάδας επί σειρά ετών και μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Βόλου η 16χρονη Μαρκέλα Τζουμπουσλή, κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο και ο Ρέλος Γιάννης του 1ου ΕΠΑΛ Νεας Ιωνίας κατακτώντας την 5η θέση.
Η Τζουμπουσλή αγωνίστηκε στα 60 κιλά, κέρδισε και τους τρεις αγώνες με διαφορά και πρόσθεσε και άλλα μόρια στο ενεργητικό της. Τον έπαινο και το χρυσό της μετάλλιο η Μαρκέλα το αφιέρωσε στο σχολείο. Ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου φώναξε "Για το 4ο ΓΕΛ Βόλου".
Οι προπονητές της Στάθης και Δημήτρης Τζουμπουσλής και ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Κουτσογιάννης και όλο το Δ.Σ. εύχεται καλές επιτυχίες και πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του.

Last modified onThursday, 14 May 2015 09:13