noodles volos banner

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι παίδες της Νίκης στο πόλο

  • Published in Πόλο

Δυνατές μάχες, για βρεθεί στις 10 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έδωσε η παιδική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Δεν κατάφερε ωστόσο να πλασαριστεί σε κάποια από τις δύο προνομιούχες θέσεις που έδιναν την πρόκριση για τα τελικά στον όμιλο που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας το τριήμερο 25-27/5.

Στην πρεμιέρα αντιμετώπισε την ομάδα του ΟΦΘ, καταφέρνοντας να φτάσει σχετικά εύκολα στην επικράτηση με 13-5. Ο Κοκκινάκης με 7 τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, από 2 πέτυχαν οι Τσίχλας Γ. και Καλλιμόπουλος και από 1 οι Τσίχλας Στρ. και Γκανάτσιος.

Την άσχημη δεύτερη περίοδο πλήρωσε η ομάδα της Νίκης στον αγώνα απέναντι στον Νηρέα Λαμίας. Σε αυτό το διάστημα, οι Λαμιώτες έκαναν ένα επιμέρους 4-1 και το ημίχρονο τους βρήκε προηγούμενους με 5-2. Διατήρησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος, επικρατώντας με 10-7. Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Κοκκινάκης, 2 ο Τσίχλας Στρ. και 1 ο Νιζάμης.

Χαρακτήρα τελικού είχε η αναμέτρηση με την ομάδα της ΝΕ Λάρισας, με τους αθλητές της Νίκης να είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν, για να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι και δύο λεπτά πριν την λήξη. Η ομάδα της Λάρισας ήταν πιο ψύχραιμη και με δύο γκολ στις τελευταίες επιθέσεις πήρε την νίκη με 9-7. Από 2 τέρματα πέτυχαν οι Νιζάμης και Τσίχλας Γ. και από 1 οι Καλλιμόπουλος-Τσίχλας Στρ. και Κοκκινάκης.

Χωρίς ενδιαφέρον ήταν η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής οπού η ομάδα της Νίκης αντιμετώπισε την ομάδα του ΝΟ Πατρών. Στο τελικό 15-9 ο Κοκκινάκης πέτυχε 5 τέρματα και από 2 οι Τσίχλας Στρ. και Γ.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

1. ΝΕ Λάρισας 12

2. Νηρέας Λαμίας 9

3. ΝΟ Πατρών 6

4. Νίκη Βόλου 3

5. ΟΦΘ 0

με την πρόκριση για τα τελικά να παίρνουν οι 2 πρώτες ομάδες.