noodles volos banner

Εντάξει ο Δ. Κόκας, επιστροφή την Τρίτη για Ευθυμιάδη

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου άρχισε τη Δευτέρα (26/3) μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής, με αντίπαλο τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού στο ΕΑΚ.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Δήμος Κόκας. Ο νεαρός μεσοαμυντικός των ερυθρολεύκων σε μία από τις τελευταίες φάσεις της φιλικής αναμέτρησης της περασμένης Παρασκευής, κόντρα στον Σαρακηνό, τραυματίστηκε στον ώμο, λόγω μίας πτώσης του στο έδαφος, ύστερα από ένα δυνατό μαρκάρισμα. Απ' ό,τι φάνηκε, όμως, ο τραυματισμός του δεν ήταν και τόσο σοβαρός, αν και αρχικά υπήρξε μία μικρή ανησυχία, με τον ποδοσφαιριστή να συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας.

Παράλληλα, επέστρεψε και ο Δημήτρης Σέττος, ο οποίος απουσίαζε από τον Βόλο την περασμένη εβδομάδα, λόγω άδειας που του δόθηκε. Αντίθετα, απόντες ήταν οι Τόσκας και Μέμος, οι οποίοι είναι στρατευμένοι και κανείς στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν μπορεί να γνωρίζει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν θα είναι στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη για το ματς της ερχόμενης Κυριακής. Στο απουσιολόγιο και ο Ευθυμιάδης, που θα επιστρέψει την Τρίτη (27/3), έχοντας φύγει από την περασμένη Παρασκευή, αφού κλήθηκε από την Εθνική Ενόπλων, ενώ την Τετάρτη θα μπει κανονικά στην προπόνηση.

Κατά τ' άλλα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, όσον αφορά τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Αλμυρό, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι υγιείς και "καθαροί" από κάρτες.

Χωρίς βαθμολογική πίεση στο φινάλε του πρωταθλήματος

Φυσικά, στην ομάδα δεν υπάρχει το παραμικρό άγχος, αφού τα αποτελέσματα ευνόησαν τον Ολυμπιακό Β. την Κυριακή που οι ερυθρόλευκοι είχαν το ρεπό τους και η σωτηρία έχει ήδη επιτευχθεί και μαθηματικά. Η μοναδική εκκρεμότητα είναι η ένσταση του Ρήγα Φεραίου, αλλά και πάλι, αν πάρουμε την περίπτωση που χαθεί, ο Ολυμπιακός Β. ό,τι αποτέλεσμα και να φέρει κόντρα στην ομάδα του Κώστα Σταματίου δεν έχει σημασία, αν θεωρήσουμε ότι πολύ δύσκολα μπορεί να κόψει βαθμούς ο Αχιλλέας Φαρσάλων από τα Σέλλανα.