noodles volos banner

Αντίπαλός της Νίκης ο ΝΟ Λάρισας και η... κούραση την Κυριακή

  • Published in Πόλο

Η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας την Κυριακή (18/3, 19:00) και θέλει να κλείσει με "διπλό" την εξαιρετική της πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 πόλο Ανδρών.

Η ομάδα των Μπλάνα και Κόφφα, σε έξι αναμετρήσεις, έχει τέσσερις νίκες και μόλις δύο ήττες, έχοντας "βγάλει" ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, μέχρι στιγμής. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 12 βαθμούς και θέλει μία ακόμα νίκη, κόντρα στον προτελευταίο Ναυτικό Όμιλο Λάρισας των έξι πόντων, προκειμένου να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο, με ένα ακόμα θετικότατο αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στα πλέι-οφ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά θεωρείται δεδομένη η κόπωση πολλών υδατοσφαριστών της πρώτης ομάδας, οι οποίοι το Σαββατοκύριακο που έρχεται, έχουν αγώνες και με την ομάδα Νέων Ανδρών των κυανόλευκων. Συγκεκριμένα, επτά παίκτες της πρώτης ομάδας αγωνίζονται και στην ομάδα των ηλικιακά μικρότερων, η οποία θα δώσει δύο παιχνίδια το Σάββατο κι ένα το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες δηλαδή πριν τον αγώνα των Ανδρών στη Λάρισα! Αδιαμφισβήτητα, λοιπόν, οι "μικροί" της Νίκης επιβάλλεται να βρουν τα "ψυχικά αποθέματα" να αντεπεξέλθουν σε ένα τόσο δύσκολο Σαββατοκύριακο γι' αυτούς.

Last modified onFriday, 16 March 2018 18:23