noodles volos banner

Υποδέχεται τον Άρη Θ. η Νίκη για την Α2 πόλο

  • Published in Πόλο

 

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, με τη Νίκη να υποδέχεται στις 15.00 στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3

*Κολ. Ποσειδώνιο 14.30 

ΟΦΘ-ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

*Κολ. Ηλιούπολης 14.30

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

*Κολ. Ν. Ιωνίας 15.00

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΑΡΗΣ Θ.

(Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.)

*Κολ. «Αντ. Πεπανός» 16.00 

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ -ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΡΗΣ ΘΕΣ. 12

-.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 12

-.ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ  12

4.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  9

5.ΟΦΘ  6

-.ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ  6

7.ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 3

8.ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  0

Κόφφας: Παίζουμε με την

 καλύτερη ομάδα του ομίλου

Για τον προσεχή αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, μίλησε ο βοηθός προπονητή της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Κόφφας, στο σάιτ pisinanet: «Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, πιθανόν και την καλύτερη της κατηγορίας, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Μετά τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες χρειαζόμαστε και ένα θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο, ειδικά με ένα σπουδαίο αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν χτίσει καλή ψυχολογία και πιστεύουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, υποστήριξε: «Δε θέλουμε να θέσουμε ακόμη κάποιο στόχο, αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι, αν καταφέρουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα. Θα αρχίσουμε να μιλάμε για στόχους μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Γνωρίζουμε ότι στην αρχή της χρόνιας θεωρούμασταν από τις πιο αδύναμες ομάδες, αλλά αυτό πλέον το έχουμε ανατρέψει.

Πέρσι σωθήκαμε στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος και θέλουμε να μην μπούμε στην ίδια διαδικασία και φέτος.

Το ότι η ομάδα πάρα το νεαρό της ηλικίας της, καθώς έχει μέσο όρο αρχικής επτάδας κάτω των 20, στηρίζεται στον περσινό κορμό κ έχει πάρει περισσότερους βαθμούς σε 5 παιχνίδια από ότι πέρσι σε 14, είναι το πρώτο κέρδος».

Γούναρης: Ομάδα με αξία η Νίκη Β.

Για την φετινή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και για τον προσεχή αγώνα με την Νίκη Βόλου, μίλησε στο ίδιο σάιτ και ο Μανώλης Γούναρης. Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε επίσης στην απουσία του Μερκουριάδη και στην αλλαγή των αγωνιστικών πλάνων.

«Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Βόλο κόντρα στην Νίκη. Η Νίκη Βόλου είναι μια έμπειρη ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, ενώ διαθέτει και πολύ καλό προπονητή. Τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής αποδεικνύουν την αξία του αντιπάλου μας.
Θέλει αρκετή προσοχή το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι ντέρμπι. Από την άλλη εμείς, έχουμε αποδείξει επίσης τις ικανότητές μας. Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία μας και παρόλο που μας στοίχισε η απουσία του Μερκουριάδη, καταφέραμε να δουλέψουμε σε διαφορετικά αγωνιστικά πλάνα και είμαστε πλέον έτοιμοι.
Στόχος μας είναι η είσοδος στα play off και πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα τα καταφέρουμε».