Logo
Print this page

Πρόκριση στην επόμενη φάση για τις νεάνιδες του ΟΥΚΒ

Με ένταση και πάθος για τη νίκη αγωνίστηκαν τα κορίτσια του ΟΥΚ Βόλου της κατηγορίας Νεανίδων στους αγώνες υδατοσφαίρισης για την πρώτη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει ζωή μόλις ένα χρόνο και η πλειοψηφία των αθλητριών ανήκουν ηλικιακά στις μικρότερες κατηγορίες, αντιμετώπισαν με σοβαρότητα και αγωνιστική προσήλωση τις αντίπαλες ομάδες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Εθνικό  κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης  το τριήμερο 23-25/2. Την Παρασκευή 23/2 αντίπαλος ο Κ.Ο. Ορεστιάδας, τον οποίον κέρδισαν με το ευρύ σκορ 24-3. Το Σάββατο 24/2 αγωνίστηκαν ενάντια στην ομάδα του Α.Π.Σ. Οξυγόνο  για τη δεύτερη νίκη με σκορ 21-4. Την Κυριακή 25/2 απέναντι στις πολύ έμπειρες και δυνατές ομάδες του ΝΟ Χίου και του ΠΑΟΚ ήρθαν δύο ήττες με 18-9 και 10-7 αντίστοιχα.

Το ευχάριστο γεγονός ήταν ότι οι μικρές αθλήτριες του ΟΥΚ Βόλου κοίταξαν κατάματα τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες αντιπάλους τους και πάλεψαν δυνατά σε όλα τα παιχνίδια. Η πρόκριση στην επόμενη φάση ήρθε φυσιολογικά και είναι η επιβράβευση της προσπάθειας τους.

Ο προπονητής Δημήτρης Καραναστάσης χρησιμοποίησε τις παρακάτω αθλήτριες:

 Νατάσα Καραγκούνη (τερμ.), Ράνια Τζιανή,  Άννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Ελένη Τσιμπερίδη, Άννα Νασιάκου, Βιργινία Νασιάκου, Γεωργία Γιάνναρου, Στεφανία Γιάνναρου, Γεωργία Καραμήτρου, Χρυσάνθη Κουφιδάκη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Φωτεινή Μπένη, Ευγενία Φουτζοπούλου, Ανατολή Καρούτη, Ξένια Χατζηιωάννου.

Δεν αγωνίσθηκε λόγω τραυματισμού η Κλεοπάτρα Ντόνα. Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΟΥΚ Βόλου συγχαίρουν τις αθλήτριες του συλλόγου και τον προπονητή τους για την επιτυχία τους!

 

 

 

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]