noodles volos banner

Πρώτοι ως καλύτεροι στην ισοβαθμία οι έφηβοι της Νίκης

  • Published in Πόλο

Κέρδισαν τις εντυπώσεις και κατέκτησαν την πρωτιά του ομίλου οι έφηβοι του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος που διεξήχθη το τριήμερο 9-11/2 στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.

Με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία ισοβάθμησαν στην κορυφή του ομίλου με τον συμπολίτη ΟΥΚ, ωστόσο υπερέχουν σε όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας (καλύτερη διαφορά τερμάτων και καλύτερη επίθεση).
Στην πρεμιέρα αντιμετώπισαν την ομάδα του ΟΥΚ στο ντέρμπι του ομίλου. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 6-6, με πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Δ. Γκανάτσιο που πέτυχε 5 τέρματα, ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Γ. Τσίχλας.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα δε δυσκολεύτηκε να πετύχει ισάριθμες νίκες. Στο 18-3 απέναντι στον ΟΕΑΝΑΒ σκόραρε ο Γ. Γκανάτσιος 4 τέρματα, οι Κοκκινάκης-Στεφάνου από 3, οι Γκατζούνας-Παπαδημητρίου από 2 και οι Χαλατσόπουλος-Παπακώστας-Καλλιμόπουλος-Γ. Τσίχλας από 1. Στο 9-3 απέναντι στην ομάδα του ΝΟ Λάρισας από 3 τέρματα σκόραραν οι Δ. Γκανάτσιος και Κοκκινάκης, 2 ο Στρ. Τσίχλας και 1 ο Γ. Τσίχλας.
Τέλος στο 14-6 απέναντι στην ΝΕ Λάρισας ο Δ. Γκανάτσιος πέτυχε 5 τέρματα, 4 ο Κοκκινάκης, 2 ο Νιζάμης και από 1 οι Γκατζούνας-Καλλιμόπουλος- Γ. Τσίχλας.
Η τελική βαθμολογία του ομίλου:
Νίκη Βόλου 10 (47-18)
ΟΥΚ 10 (37-17)
ΝΟ Λάρισας 6
ΝΕ Λάρισας 3
ΟΕΑΝΑΒ 0
Η κλήρωση για τη δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στις 14/3.