noodles volos banner

Η κλήρωση στον όμιλο της Νίκης Β. στην Α2 πόλο

  • Published in Πόλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (15/11) η κλήρωση των Ομίλων και των αγώνων τους, για την Α’ Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Σε δελτίο Τύπου της Νίκης Βόλου αναφέρονται τα εξής:

«Για τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη στην ιστορία της προετοιμάζεται η ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στην Α2 ανδρών.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος η Νίκη έμαθε τους αντίπαλους που θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί με έδρες, όπως και την περσινή χρονιά.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου θα συμμετάσχει στον Βόρειο όμιλο, ο οποίος απαρτίζεται από ομάδες της επαρχίας και μια αθηναϊκή.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τον Άρη, δύο από την Πάτρα, τον Νηρέα και τον ΝΟ Πατρών, από την γειτονική Λάρισα τον Ναυτικό Όμιλο, τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης από την Αθήνα, ενώ η μοναδική ομάδα που θα συναντήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε όμιλο είναι ο ΝΟ Χαλκίδας.

Ο Νότιος όμιλος απαρτίζεται αποκλειστικά από ομάδες της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα τους: ΑΕ Χαλανδρίου, ΝΟ Καλαμακίου, Παναθηναϊκό, Ηλυσιακό, Ιωνικό, Νηρέα Χαλανδρίου, Νηρέα Γέρακα και ΓΣ Περιστερίου.

Στόχος της ομάδας και φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αν είναι δυνατόν χωρίς το καρδιοχτύπι της προηγούμενης χρονιάς, που επετεύχθη την ύστατη ώρα. Ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας διατηρήθηκε και ο τεχνικός Μπλάνας Δημήτρης θα στηριχτεί και φέτος κατά κύριο λόγο σε αθλητές από τον Βόλο και σε παιδιά από τα τμήματα υποδομών του τμήματος».

Να τονιστεί ότι η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου 2018, ενώ η κλήρωση έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΝΙΚΗ Β.

ΟΦΘ-NO ΠΑΤΡΩΝ

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ.

NO ΛΑΡΙΣΑΣ-NO ΧΑΛΚΙΔΑΣ

2η Αγωνιστική

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-NO ΧΑΛΚΙΔΑΣ

NO ΠΑΤΡΩΝ-NO ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΡΗΣ ΘΕΣ.-ΟΦΘ             

3η Αγωνιστική

NO ΧΑΛΚΙΔΑΣ-NO ΠΑΤΡΩΝ

NO ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ.

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΟΦΘ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

4η Αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΘΕΣ.-NO ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-NO ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ-ΟΦΘ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-NO ΠΑΤΡΩΝ

5η Αγωνιστική

NO ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΟΦΘ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

NO ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

NO ΠΑΤΡΩΝ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ.

6η Αγωνιστική

ΟΦΘ-NO ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-NO ΠΑΤΡΩΝ

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ-NO ΧΑΛΚΙΔΑΣ

7η Αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΘΕΣ.-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

NO ΠΑΤΡΩΝ-ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

NO ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΟΦΘ

NO ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ