noodles volos banner

5-4 o ΟΥΚΒ τη Νίκη, μία από τις δύο μένει στην Α2

  • Published in Πόλο

Σε αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί ο ΟΥΚΒ για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α2 ανδρών επικράτησε της Νίκης με 5-4 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και μπήκε δυναμικά στο κόλπο για την παραμονή.

Με δεδομένες τις ήττες του Ν.Ο. Ρεθύμνου από τον Μίλωνα με 7-8 πριν το βολιώτικο ντέρμπι σήμερα το πρωί και την ήττα της ΝΕ Πατρών από τον Γ.Σ. Περιστερίου με 5-11 κατά τη διάρκεια του ματς Νίκη-ΟΥΚΒ, η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα χρειαζόταν μία ισοπαλία, για να σωθεί οριστικά.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει ούτε κι αυτή, καθώς ο ΟΥΚΒ με ανατροπή, μετατρέποντας το εις βάρος του 3-1 σε 3-5 με σερί 0-4 (το τελικό 4-5 διαμόρφωσε ο Γιαβαρίδης δύο λεπτά πριν το τέλος), πήρε αυτό που ήθελε. Η Νίκη ήταν άξια της μοίρας της, αφού από το 12’ του αγώνα ξανασκόραρε στο 30’.

Έτσι στην τελευταία αγωνιστική το απόγευμα θα κριθεί αν η Νίκη ή ο ΟΥΚΒ θα κερδίσουν την 4η θέση, που της χαρίζει την παραμονή στην Α2. Αυτή τη στιγμή (Περιστέρι, Ιωνικός και Νηρέας ΧαλαΝδρίου έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους) η Νίκη έχει 10 βαθμούς, ο ΟΥΚΒ 8, ο Ν.Ο. Ρεθύμνου 7, η ΝΕ Πατρών 6 και ο Μίλωνας 4. Η Νίκη θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του αγώνα ΟΥΚΒ-Ν.Ο. Ρεθύμνου, αφού ξεκινά στις 18.30, ενώ το δικό της παιχνίδι στις 19.30. Αν ο ΟΥΚΒ δε νικήσει, τότε η Νίκη σώζεται και δεν τη νοιάζει το αποτέλεσμα με τον Νηρέα Χαλανδρίου. Αν ο ΟΥΚΒ κερδίσει το Ρέθυμνο, τότε η Νίκη χρειάζεται τρίποντο, αφού διαφορετικά υποβιβάζεται και μένει ο ΟΥΚΒ.

Η διακύμανση του σκορ

Α’ οκτάλεπτο

το 0-1 ο Παπαβασιλείου  για τον ΟΥΚΒ

το 1-1 ο Μαρτζούχος για τη Νίκη

το 2-1 ο Πισσίας για τη Νίκη

Β’ οκτάλεπτο

το 3-1 ο Δανιήλ για τη Νίκη

το 3-2 ο Γιάγκος για τον ΟΥΚΒ

Γ’ οκτάλεπτο

το 3-3 ο Γιάγκος

Δ’ οκτάλεπτο

το 3-4 ο Βαφειάδης

το 3-5 ο ο Γιάγκος

το 4-5 ο Γιαβαρίδης

Το πρόγραμμα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής σήμερα το απόγευμα:

κολ. Νέας Σμύρνης: 18.30 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

κολ. Νέας Σμύρνης: 19.30 ΜΙΛΩΝ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

κολ. Περιστερίου: 18.30 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

κολ. Περιστερίου: 19.30 ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

 

Last modified onSunday, 16 July 2017 12:21