noodles volos banner

Επική ανατροπή για τους μίνι παίδες της Νίκης Β. στο πόλο

  • Published in Πόλο
Φάση από το σημερινό παιχνίδι Φάση από το σημερινό παιχνίδι

Μπορεί να έχαναν με 5-1 με την ολοκλήρωση του δευτέρου οκταλέπτου και 3-6 στην αρχή του τετάρτου, όμως οι μίνι παίδες της Νίκης Βόλου με φοβερή ανατροπή επικράτησαν με 7-8 του Ν.Ο. Πατρών (τυπικά γηπεδούχος βάσει κλήρωσης η πατρινή ομάδα) στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας στον όμιλο του Βόλου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Έτσι, μετά την ήττα με 13-6 την Παρασκευή από τη Ν.Ε. Λάρισας, η ομάδα του Δημήτρη Κόφφα θέλει μετά το ρεπό σήμερα το απόγευμα, να κερδίσει Κ.Ε. Κοζάνης και ΟΥΚΒ την Κυριακή και ταυτόχρονα οι Λαρισαίοι να επικρατήσουν των Πατρινών, αφού αν γίνει το αντίθετο, είναι πολύ πιθανή η τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των δύο προαναφερθεισών ομάδων και της Νίκης, η οποία θα υστερεί στο γκολ-αβερέιτζ και θα μείνει απέξω από την πρώτη δυάδα, που προκρίνεται στην τελική φάση (final 10).

Φοβερή εμφάνιση για τη Νίκη έκανε ο Γιάννης Εγνατιάδης, που πέτυχε τα επτά από τα οκτώ τέρματα της ομάδας του και ήταν ασταμάτητος.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 0-2, 2-5

ΝΙΚΗ Β. (Δ. Κόφφας): Εγνατιάδης Γ. 7, Κομνιανός 1, Γκανάτσιος, Στεφάνου, Παπαδημητρίου, Εγνατιάδης Θ., Μεριστούδης, Πουλαράκης, Βαλτσιώτης, Καλαντζής, Παπουτσής, Σιγανός, Γλούμης, Εγνατιάδης Αλ., Μυλωνάς

 1 egnatiadis

Φοβερή εμφάνση από τον Γιάννη Εγνατιάδη

2 egnatiadis

Ο Γ. Εγνατιάδης έτοιμος να σημειώσει ένα από τα επτά του γκολ
Last modified onSaturday, 17 June 2017 14:16