noodles volos banner

Τιμήθηκε ο Βολιώτης προπονητής της Εθνικής πόλο Θ. Βλάχος στο ΕΑΚ

  • Published in Πόλο

Με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδος της Υδατοσφαίρισης στο Βόλο, προκειμένου να προετοιμαστεί για τους επικείμενους διεθνείς αγώνες, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μεταξύ των παικτών της Εθνικής ομάδος στο κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ, το οποίο γέμισε από μικρούς αθλητές που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα ινδάλματά τους .

Επί τη ευκαιρία του αγώνα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών και διεθνής διαιτητής Υδατοσφαίρισης Κυράνης Κων/νος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον συνάδελφο του και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Βλάχο Θοδωρή. Κατά την απονομή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Λιμενικών δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Λιμενικών μου δίνεται η ευκαιρία να τιμήσω εκ μέρους των συναδέλφων έναν φίλο, συναθλητή, και συνάδελφο που για εμένα αποτέλεσε πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση, καθώς η πορεία του που ξεκίνησε από αυτό το κολυμβητήριο και την πόλη μας και η συνέχεια ως αθλητής και τώρα ως προπονητής αποδεικνύει περίτρανα ότι όταν έχεις στόχους, πείσμα και θέληση μπορείς να επιτύχεις κάθε στόχο.

Είναι τιμή μου να έχω δίπλα μου ένα συνάδελφο σαν το Θοδωρή και θα είναι μεγάλη μας χαρά ο Βόλος να συνεχίζει να βγάζει αθλητές και προσωπικότητες αυτού του επιπέδου». Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Βλάχος Θοδωρής απευθυνόμενος στον Βολιώτη πρόεδρο των λιμενικών  δήλωσε: «Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα και στο πρόσωπο σου όλους τους συναδέλφους λιμενικούς! Ήταν μεγάλη μου τιμή αυτή η βράβευση, όχι μόνο γιατί έγινε στο "σπίτι μου ", το Κολυμβητήριο Βόλου δηλαδή, αλλά και γιατί ήταν από ένα συνάδελφο και εκ μέρους συναδέλφων λιμενικών! Το Λιμενικό σώμα για μένα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου!»              

 Ακολούθησε ο αγώνας επίδειξης μεταξύ των παικτών της Εθνικής και οι θεατές απόλαυσαν  ένα παιχνίδι με εντυπωσιακές φάσεις από παίκτες παγκοσμίου επιπέδου. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Βολιώτες και διεθνείς διαιτητές Αχλαδιώτης Σπύρος και Κυράνης Κωνσταντίνος, οι οποίοι κάνουν και διεθνή καριέρα στη διαιτησία της Υδατοσφαίρισης. αποδεικνύοντας ότι η πόλη του Βόλου πέραν της ιστορίας έχει και μέλλον στον υγρό στίβο και την Υδατοσφαίριση.