noodles volos banner

Κανείς δε θέλει τον διχασμό στον Ολυμπιακό Β.

Η διαφορετική φιλοσοφία του Παναγιώτη Μποτσιβάλη με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που όπως λένε οι πληροφορίες, αφορούν τόσο τη συγκρότηση του ρόστερ όσο και την επιλογή προπονητή, είναι αυτή που έφερε τη ρήξη ανάμεσα στους δύο άντρες και παρά τις κινήσεις που γίνονται για γεφύρωση του χάσματος, πάρα πολύ δύσκολα εκτιμούν άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, ότι θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή δεδομένων. Αυτό που βγήκε πάντως ανεπίσημα προς τα έξω από ανθρώπους του Ερασιτέχνη είναι πως πολύ σύντομα θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ομάδα. Ό,τι κι αν γίνει πάντως, γι’ αυτό που καταβάλλουν έντονες προσπάθειες όσοι έχουν ένα ξεχωριστό ρόλο στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι να μην υπάρξει διχασμός. Το ίδιο επιθυμούν να πετύχουν με ανάλογες ενέργειές τους και οι οργανωμένοι οπαδοί, μέσα στις τάξεις των οποίων επικρατεί η άποψη πως η επιλογή του ποιος θα «τρέξει» τελικά την ομάδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φέρει εμφύλιο.

Από κει και πέρα, εκτός από την επιθυμία να βρεθεί μία λύση στο αδιέξοδο και να προχωρήσει γρήγορα ο προγραμματισμός της ομάδας, πολλοί παίκτες της οποίας από τη σεζόν που τελείωσε βρίσκονται σε αναμονή, απασχολεί και το θέμα της δημιουργίας ενός τρίτου ποδοσφαιρικού συλλόγου στον Βόλο, που ξεκινά να παίρνει σάρκα και οστά, αφού την Παρασκευή προγραμματίστηκε συνέντευξη Τύπου, για να «συστηθεί» στο κοινό της πόλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, αναμένεται προειδοποιητική ανακοίνωση με σκληρό ύφος σύντομα των Austrian boys, οι οποίοι από πολύ νωρίς εκδήλωσαν τη σφοδρή αντίδρασή τους σ’ αυτό το ενδεχόμενο και μάλιστα στο ματς με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό είχαν αναρτήσει πανό στο πέταλο, που έγραφε μεταξύ άλλων ότι ομάδα στον Βόλο είναι μόνο μία.