noodles volos banner

Προετοιμασία με τη σερβική Νις για το πόλο της Νίκης (photos)

  • Published in Πόλο

Προετοιμασία διεθνούς χαρακτήρα πραγματοποίησε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Το τμήμα τα τελευταία χρόνια έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και στόχος του είναι να ανέβει επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στη φιλοξενία και στην πραγματοποίηση κοινής προετοιμασίας με σειρά φιλικών παιχνιδιών με την ομάδα της Νις από την Σερβία.

H ομάδα της Νις βρισκόταν στον Βόλο από το βράδυ της Παρασκευής 16/12 και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής που αναχώρησε για την Σερβία και ήταν φιλοξενούμενη της ομάδας της Νίκης, σε αναμετρήσεις επίσημου χαρακτήρα στην κατηγορία μίνι-παίδων.

Οι φιλικές αναμετρήσεις είναι χρήσιμες για τους προπονητές και τους αθλητές όχι μόνο για το αγωνιστικό τους κομμάτι, καθώς η αποκόμιση τέτοιου είδους εμπειριών και η ανάπτυξη σχέσεων με ομάδες και από άλλες χώρες έχουν μακροχρόνια οφέλη και κρατούν τα παιδιά κοντά στο άθλημα.

Οι ευχαριστίες απέναντι στην ομάδα της Νις, η οποία δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την φιλοξενία, είναι δεδομένες και εκφράστηκαν και μέσω της ανταλλαγής δώρων και αναμνηστικών.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να χαράσσει αυτήν την πορεία και να δημιουργεί δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με ομάδες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, όπου αυτό είναι δυνατό.

 1nis

2nis

3nis 

5nis

 

Last modified onTuesday, 20 December 2016 12:25