noodles volos banner

Συμμετοχή της Α.ΠΟ.Β. σε Πανθεσσαλικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου

  • Published in ΕΠΣΘ

Το Σάββατο 1-10-2016 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου συμμετείχε σε Πανθεσσαλικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου στην Τερψιθέα Λάρισας.



Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο αθλητικό κέντρο Larissa Sports Center υπό την οργάνωση και επίβλεψη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα από την ειδικότητα ποδοσφαίρου, και του Προμηθέα Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου συμμετείχε με 5 τμήματα (α. 2004, β. 2005, γ. 2006, δ. 2007 και ε. 2008-2009) με τους νεαρούς αθλητές-μαθητές του συλλόγου καθώς και όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, να διασκεδάζουν και να παρουσιάζουν όμορφο θέαμα, σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον δείχνοντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί πρόταση ζωής.

Τέλος στο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου, όπου αγωνίστηκαν περίπου 400 παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, συμμετείχαν εκτός από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου σύλλογοι από όλους τους νομούς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου: Α.Ο.Τρίκαλα, Αγία Παρασκευή Βόλου, Δήμητρα-Απόλλων Τρικάλων και ΑΕΛ-Προμηθέας Λάρισας.

 

Last modified onThursday, 06 October 2016 02:30