noodles volos banner

Διαφωνίες Πλεξίδα που αποφασίζει την Παρασκευή

 

Ως την Παρασκευή 26/6 θα απαντήσει ο Βαγγέλης Πλεξίδας στην αντιπρόταση του Αλέξη Κούγια για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», δεν συμφωνεί με αρκετούς όρους που του έθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Συγκεκριμένα, ο Πλεξίδας θέλει άμεσα τις 400 χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση ανόδου και όχι σε βάθος τετραετίας, ενώ διαφωνεί ακόμα στην καταβολή των χρημάτων που πρότεινε ο Κούγιας, αλλά και στα έξοδα μεταβίβασης, τα οποία θέλει να βαρύνουν αποκλειστικά τον ενδιαφερόμενο. Παράλληλα, υποστήριξε ότι υπάρχουν ακόμα δύο-τρεις ενδιαφερόμενοι για την ΑΕΛ.

Εν τω μεταξύ προσπάθεια ν’ αλλάξει χέρια η Παναχαϊκή και να περάσει στην ιδιοκτησία Πατρινών επιχειρηματιών γίνεται από την ομάδα πρωτοβουλίας στην οποία επικεφαλής είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο δημοτικός σύμβουλος της αχαϊκής πρωτεύουσας μάλιστα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» τόνισε αφενός πως ο Αλέξης Κούγιας δεν είναι αρεστός στην Πάτρα κι αφετέρου πως γίνονται προσπάθειες η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

 

 

Last modified onWednesday, 24 June 2015 14:54