noodles volos banner

Με όλες τις αθλήτριες στην Α1 Γυναικών ο ΝΟΒΑ!

  • Published in Πόλο

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε χθες το βράδυ, πάρθηκε η απόφαση να συμμετάσχει τελικά η γυναικεία ομάδα του ΝΟΒΑ στην Α1 Κατηγορία. Μάλιστα, σήμερα εστάλη στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος το σχετικό έγγραφο, ενώ πριν από λίγο ο Γιάννης Δημαρέλος, που ανακάλεσε την παραίτησή του κι επέστρεψε κανονικά στη θέση του προπονητή, πήρε τη διαβεβαίωση απ' όλες τις παίκτριες της περσινής σεζόν ότι θα συνεχίσουν στον Όμιλο, τόσο από τις Βολιώτισσες όσο κι από αυτές από την Αθήνα.

Μιλώντας στο magnesiasports, o Γιάννης Δημαρέλος επισήμανε: "Η αρχική απόφαση της διοίκησης ώστε η γυναικεία ομάδα να αγωνιστεί στην Α2 παρά το γεγονός ότι κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο, θα έλεγα ότι προκάλεσε αναταραχή, με αποτέλεσμα να υποβάλω την παραίτησή μου. Όμως στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, λύθηκαν οι παρεξηγήσεις, διευθετήθηκαν όλα τα ζητήματα και η ομάδα θα παίξει κανονικά στην Α1. Η θέση η δική μου είναι στο ΝΟΒΑ, για αυτό ανακάλεσα και επέστρεψα στο σύλλογο. Ο ΝΟΒΑ είναι μεγάλο σωματείο και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να στηρίξει τη γυναικεία ομάδα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1".
Ο κ. Δημαρέλος ανέφερε ότι τα οικονομικά όλων των σωματείων δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την περίοδο και ζήτησε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας του Βόλου, ενώ πρόσθεσε ότι εκτός από τη διατήρηση όλων των παικτριών, θα γίνουν και μεταγραφές ενίσχυσης.