noodles volos banner

Στον όμιλο ανόδου οι γυναίκες του ΝΟΒΑ!

  • Published in Πόλο

Ο ΝΟΒΑ και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο ομάδες που προκρίθηκαν από τον Όμιλο Λάρισας της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Γυναικών για να μετάσχουν στον Όμιλο Ανόδου της Τελικής φάσης της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α1 Γυναικών, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του συγκεκριμένου ομίλου, χθες, στο κολυμβητήριο της Λάρισας. Οι άλλες δυο ομάδες του ομίλου που πήραν τις δυο τελευταίες θέσεις (ΝΟ Λάρισας και ΝΕ Λαμίας) θα πάνε στον Όμιλο Υποβιβασμού της τελικής φάσης.

Αναλυτικά τα  αποτελέσματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών: ΝΟ Λάρισας - ΝΕ Λαμίας 12-4, ΠΑΟΚ - ΝΟΒΑ 4-12, ΠΑΟΚ - ΝΟ Λάρισας 7-5, ΝΟΒΑ- ΝΕ Λαμίας 16-4.

Η Βαθμολογία (Τελική): 1. ΝΟΒΑ 9, 2. ΠΑΟΚ 6, 3. ΝΟ Λάρισας 3, 4. ΝΕ Λαμίας 0

Οι αγώνες του άλλου Ομίλου (Αττικής) θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου. Σ’ αυτόν μετέχουν οι Πανιώνιος, ΝΟ Χίου, Ιωνικός, ΝΕ Πατρών.

Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο της Α’ φάσης (σύνολο 4) θα παίξουν στον Όμιλο Ανόδου της Τελικής φάσης. Από εκεί η 1η της βαθμολογίας θα ανέβει στην Α1 Γυναικών. Οι δυο τελευταίες, εξάλλου, από κάθε όμιλο της Α’ φάσης (σύνολο 4) θα παίξουν στον Όμιλο Υποβιβασμού της Τελικής φάσης και από εκεί οι δυο τελευταίες της βαθμολογίας θα πέσουν στη Β’ Εθνική κατηγορία Γυναικών. Οι αγώνες και των δύο ομίλων της Τελικής φάσης (Ανόδου και Υποβιβασμού) θα γίνουν το τριήμερο 25-27 Ιουλίου.