noodles volos banner

Ξεκίνησαν με νίκες στα μπαράζ ανόδου Νίκη και ΓΣ Βόλου

Ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο (17/3) τα μπαράζ ανόδου για τη Β' Εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ στο βόλεϊ Γυναικών με τις ομάδες της Νίκης Βόλου και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου να κερδίζουν αμφότερες. Συγκεκριμένα, η Νίκη κέρδισε στην Αγιά τον Απολλώνειο Λάρισας, με 3-1 σετ, ενώ ο Γυμναστικός κέρδισε τον Λοκρό Αταλάντης στη Λαμία με 3-0. Πλέον, οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή του ομίλου και κοιτούν με αισιοδοξία τις επόμενες αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως τα συγκεκριμένα μπαράζ έχουν μία μορφή final-4 που συμμετέχουν οι τέσσερις ομάδες που αναφέραμε παραπάνω. Γίνονται μονοί αγώνες, ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, σε ουδέτερη έδρα, με την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα να παίρνει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Το Σάββατο που έρχεται (24/3) η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Λοκρό στη Λαμία, ενώ ο Γυμναστικός θα παίξει στην Αγιά με τον Απολλώνειο. Αν όλα κυλήσουν βάσει των προβλέψεων, Νίκη και Γυμναστικός θα διεκδικήσουν σε "αγώνα-τελικό" την άνοδό τους στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς.

Το έμψυχο δυναμικό της Νίκης απαρτίζεται από τις: Μαντζαβίνου, Κονιστή, Μερκονιάν, Μπένου, Λώλου, Δόλγυρα, Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Σύρου, Νικολούλη, Ζηργάνου.

Από την άλλη, ο Γυμναστικός παρατάσσεται με τις: Αυγερινού, Βαριάμη, Γιόλα, Παπαδοπούλου, Προφαντή, Ράμπου, Τρυπίλα, Τσαπραίλη, Σαμαλτάνη, Τσελεπή, Κωστοπούλου, Κανελλοπούλου, Χαντζή.