Logo
Print this page

Απρόσμενη ήττα για τις γυναίκες, νίκες για εφήβους και νεάνιδες της Αργούς

Μακριά  από τον καλό εαυτό της η ομάδα  των γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ, υπέστη απρόσμενη ήττα  με 3-2 σετ από τη ΦΘΙΑ στη Λαμία, σε αγώνα  για την 3η αγωνιστική  του πρωταθλήματος  της Β’ εθνικής  κατηγορίας.

Με πολλά προβλήματα  στην υποδοχή και τρεις  βασικές  ελλείψεις στη σύνθεσή της,  η βολιώτικη ομάδα  πραγματοποίησε άσχημη  εμφάνιση στην πρωτεύουσα  της Φθιώτιδας. Μάλιστα γλύτωσε από τα χειρότερα, αφού στο ξεκίνημα  του παιχνιδιού βρέθηκε να χάνει  με 2-0 σετ. Με την πλάτη στον τοίχο στο 3ο σετ, κατόρθωσε να ισορροπήσει το παιχνίδι, να μειώσει αρχικά σε 2-1 και να ισοφαρίσει στη συνέχεια σε 2-2.

Όμως παρά το ψυχολογικό αβαντάζ από την ισοφάριση και το καλό ξεκίνημα στο τάι μπρέικ, τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ υπέπεσαν σε απανωτά λάθη, που έδωσαν το σετ και τη νίκη στην ομάδα της Φθίας.

 Τα σετ: 25-22, 25-14, 27-29, 22-25, 15-8

 ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Η. Ντάλλας):  Φάτση, Ξάνθη Π-Β, Καραγιάννη, Τέντζερη, Τζουβάρα, Καϊμάκη, Δημητροπούλου, Μαυρίκη, Δημητρίου, Ντάλλα, Ξάνθη Ε., Παπακωνσταντίνου, Παπαγεωργίου

 ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Ευαγ. Σταθόπουλος): Τάσσου, Μακανίκα, Γεωργουλοπούλου, Πώπου, Καλαπόδα, Φιλιππίδη, Αμυγδαλοπούλου, Γερολυμάτου, Χάρχαρη, Χειμάρα, Σουφλή, Παπάρα

 

Νίκη των εφήβων με 3-2 επί της ΕΑ Λάρισας

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με μεγάλες ανατροπές στο σκορ, μεταξύ  των ομάδων των εφήβων της ΑΡΓΟΥΣ και της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, είχαν  την τύχη να παρακολουθήσουν την Κυριακή (12/11) όσοι βρέθηκαν στο κλειστό  ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

Το ξεκίνημα με 2-0 σετ των γηπεδούχων δε στάθηκε αρκετό να κάμψει την ψυχολογία  της Θεσσαλικής ομάδας,  η οποία στη συνέχεια αντέδρασε παίζοντας πολύ αποτελεσματικά στην άμυνα και ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Η ΑΡΓΩ με περισσότερη ψυχραιμία στο 5ο σετ είχε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ,  το οποίο διατήρησε μέχρι  το τέλος και πήρε έτσι το νικηφόρο αποτέλεσμα από έναν  πολύ δύσκολο  αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή των δύο παμπαίδων Αντώνη Σκιαθίτη και Ανδρέα Ιωνά, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκαν.

«Όπως έχω ξαναπεί και άλλες φορές, το φετινό πρωτάθλημα των εφήβων έχει ένα  πολύ καλό επίπεδο, στο οποίο οι ομάδες παίζουν όμορφο βόλεϊ και γίνονται μεταξύ τους πολύ  δυνατά και συναρπαστικά παιχνίδια.

Ένα τέτοιο ήταν και το σημερινό, στο οποίο κυριάρχησε το πάθος, η ένταση και η δύναμη  από τους αθλητές και των δύο ομάδων, παρόλο που η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ήδη κριθεί.  Αυτό νομίζω είναι και το ζητούμενο για όλους, να βλέπουμε δηλαδή αθλητές αναπτυξιακών τμημάτων να αγωνίζονται κατ’ αυτόν τον τρόπο και να χαίρονται το παιχνίδι. Συγχαίρω τους παίκτες μου και τους παίκτες της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν», δήλωσε ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Σπύρος Γεωργουλάς.

 Τα σετ: 26-24,25-16,21-25,23-25,15-10

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σ.): Πασχαλίδης Α, Σίμος Δ, Καπλάνης Α,Φιλιππίδης Β, Λημνιώτης Χ, Λεμονής Α, Αγκόλι Λ , Βλότσος Ε, Σπανουδάκης Γ, Σκιαθίτης Α,Ιωνάς Α

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ασημακόπουλος Α., Γαλάνης Λ.): Μπλατσιώτης Π., Δαλάκας Χ., Λάκης Κ., Χαλιαμπάλιας Ν., Πράπας Χ., Σιώμος Ε., Τσέτσιλας Κ., Νταφούλης Α., Παπαθανασίου Α., Πηλίτσης Π.

 

Πρόκριση στην οκτάδα για τις νεάνιδες

Με 3-1 κέρδισαν την Κυριακή (12/11) οι νεάνιδες της ΑΡΓΟΥΣ τον ΚΥΝΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ, ολοκληρώνοντας αήττητες την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ κέρδισαν σχετικά εύκολα την αντίπαλό τους και δε συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες. Το χαμένο σετ ήρθε, όταν μετά το 2-0 χρησιμοποιήθηκε από τον Βαγγέλη Σταθόπουλο η ομάδα κορασίδων-παγκορασίδων, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών.  

 Τα σετ: 25-16 , 25-21 , 23-25, 25-9.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ): Κασιούρα , Φιλιππίδη Μ., Φιλιππίδη Α., Πώπου, Χειμάρα, Καμινάρη, Πασχαλίδου, Παπάρα, Πολυζώη, Καλαποδά, Αμυγδαλοπούλου, Γεωργουλοπούλου, Σουφλή

ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ):  Μαζιώτη Φ., Μαζιώτη Α., Κουτσιούρη, Μπουραμά, Μαζιώτη Γ., Σκρέτη, Ταφραλλή, Τριανταφύλλου, Παπαευσταθίου, Μαζιώτη Φρ.

 

Τελική βαθμολογία νεανίδων (α’ φάση) 3ου ομίλου

1. Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 17

2. ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 11

3. ΦΙΛ/ΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 8

4. ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝ. 1

Φάση των 8

Μετά από κλήρωση που έγινε και σύμφωνα με τη Συμπληρωματική Προκήρυξη , τα ζευγάρια που προκύπτουν από τις διασταυρώσεις των ομίλων είναι τα εξής:

Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ-Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

 

 

Last modified onTuesday, 14 November 2017 09:27
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]