Logo
Print this page

Πρεμιέρα με νίκη για εφήβους και νεάνιδες της Αργούς

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε φέτος η αυλαία για τον ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ. Συγκεκριμένα την Κυριακή (1/10) οι ομάδες εφήβων και νεανίδων του συλλόγου στην πρώτη αγωνιστική των αντίστοιχων πρωταθλημάτων νίκησαν τους αντιπάλους τους, με 3-1 οι έφηβοι την Άμιλλα Τρικάλων και με 3-0 οι νεάνιδες τον Φιλαθλητικό Τρικάλων, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

Αργώ-Άμιλλα 3-1

Στο πρώτο  τους φετινό παιχνίδι οι έφηβοι της Βολιώτικης ομάδας είχαν πολύ καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τη νίκη κόντρα στην πολύ αξιόμαχη ομάδα των Τρικάλων με 3-1 σετ.  

Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα στο τέλος του 2ου σετ, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 21-16, αλλά έχασαν τη συγκέντρωσή τους, με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα της Άμιλλας να ισοφαρίσει σε 1-1. Τα πολύ καλά ποσοστά στο μπλοκ της ΑΡΓΟΥΣ ήταν από τα αξιοσημείωτα του αγώνα.

Τα σετ: 25-14, 23-25, 25-15, 25-10

Διαιτητές: Μαλλιάρα Κ., Μακρυγιάννη Θ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπ.): Σδρούλιας, Πασχαλίδης, Σίμος, Φιλιππίδης, Βλότσος, Βυσσαρίου, Λεμονής, Αγκόλι (L)

Αργώ-Φιλαθλητικός Τρικάλων 3-0

Αμέσως μετά το παιχνίδι των αγοριών ακολούθησε η αναμέτρηση των νεανίδων με τον Φιλαθλητικό Τρικάλων, στην οποία η ΑΡΓΩ επικράτησε με 3-0 σετ . Η τρικαλινή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του 1ου σετ και να προηγείται με 23-20. Τα ψυχικά αποθέματα της Βολιώτικης ομάδα ενεργοποιήθηκαν εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα την υπέρ της ανατροπή με 27-25.

Με ψυχολογικό πλέον μειονέκτημα πλέον στο 2ο σετ, η ομάδα των Τρικάλων έχασε σχεδόν αμαχητί και το δεύτερο σετ. Στο 3ο σετ  η ΑΡΓΩ, αν και συνάντησε εκ νέου σημαντική αντίσταση, κατάφερε να το κερδίσει και να πάρει έτσι  τη νίκη.

Τα σετ: 27-25, 25-12,25-23

Διαιτητές: Παρασκευάς Θ., Μακρυγιάννη Θ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Σουφλή, Ζαφειρίου, Γερολυμάτου, Γεωργουλοπούλου, Χειμάρα, Κανέλλου, Πώπου, Αμυγδαλοπούλου, Πολυζώη, Φιλιππίδη, Πασχαλίδου, Καλαποδά 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]