noodles volos banner

Η Μαρία Τσιτσιγιάννη στην Α1 γυναικών με το Μαρκόπουλο

Η 17χρονη, γεννημένη το 2000, διαγώνια Μαρία Τσιτσιγιάννη από την Αργώ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο Μαρκόπουλο, ομάδα της Α1 γυναικών, κάνοντας το μεγάλο άλμα που επιθυμεί κάθε παίκτρια στην ηλικία της.

Η κόρη του Χρήστου Τσιτσιγιάννη και της Ρένας Γεωργιτσάκη, που έπαιξαν μπάσκετ στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, θα βρει εκεί μία άλλη Βολιώτισσα που έπαιζε στην Αργώ, τη  Βασιλική  Διάλα, ενώ θυμίζουμε ότι ο βολιώτικος σύλλογος έχει δώσει στα 7 χρόνια λειτουργίας του γυναικείου τμήματος βόλεϊ άλλες δύο παίκτριες στην Α1: τη Λήδα Κάστανου, που μετά τον Ηρακλή Κηφισιάς και τον Παναθηναϊκό, που διαλύθηκε, θα παίξει στο Αιγάλεω, και τη Χρυσάνθη Σταματίου, που μετά τον Άρη πήρε υποτροφία για Πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Την Τσιτσιγιάννη την είχαν δει οι άνθρωποι του Μαρκόπουλου σε camp στην Πορταριά και συγκεκριμένα ο πρώην προπονητής κ. Νικολάκης και είχε κάνει τις ανάλογες συστάσεις στη διοίκηση για την απόκτησή της.  

Το Magnesiasports επικοινώνησε με τον προπονητή της Αργούς κ. Βαγγέλη Σταθόπουλο, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η Μαρία έχει ταλέντο και στο Μαρκόπουλο επενδύουν σ’ αυτό, ότι είναι μία μικρή παίκτρια που την παίρνουν χωρίς κόστος, με σκοπό να την αναδείξουν. Ευχόμαστε να έχει μία καλή πορεία, όσο κι αν θα έχει μία δυσκολία, γιατί φεύγει από το σπίτι της σε μία περίοδο, που θα πρέπει να συνδυάσει τη φοίτησή της στη Γ’ Λυκείου, όντας πολύ καλή μαθήτρια, με τον αθλητισμό, αλλά πιστεύω  ότι θα τα καταφέρει, γιατί το θέλει πολύ. Θέλουμε αύριο-μεθαύριο ν’ ακούμε ότι παίζει, ότι διακρίνεται και ότι πήρε κάποιον τίτλο. Θα είναι μεγάλη  χαρά για μας. Σίγουρα είναι ένα άλμα για εκείνη και μας χαροποιεί και μας, καθώς είναι ένα δικό μας παιδί». 

Last modified onThursday, 24 August 2017 17:40