noodles volos banner

Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων Κεντρικής Ελλάδος της ΕΣΠΕΚΕΛ η Νίκη Βόλου. Το απόγευμα της Κυριακής, στο ουδέτερο γήπεδο των Λιβανατών, οι παγκορασίδες του Χρήστου Γαλαζούλα επικράτησαν με 3-2 σετ στο τάι - μπρέικ επί του Α.Σ. Ιτέας και προκρίθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδος σε σύνολο 35 ομάδων!

Το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό, πραγματική διαφήμιση του βόλεϊ. Αυτό οφείλεται στη δυναμικότητα και των δύο ομάδων, καθώς εμφανίστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι με 1-0 και 2-1 σετ. Ωστόσο η πολύ καλή ομάδα της Ιτέας κατάφερε και ισοφάρισε δύο φορές και έστειλε το παιχνίδι στο τάι - μπρέικ. Εκεί η Νίκη παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένη και ψύχραιμη και επικράτησε με 15-7, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους 8 του πρωταθλήματος παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν οι Δημητριάδη, Θαλασσινού, Γαϊτάνη, Μαντζαβίνου, Μπέτα, Δώσσα, Σταφυλαράκη, Καρατάσιου, Μαργαριτοπούλου και Βαταμίδου.

Τόσο η πορεία των παγκορασίδων, που έχουν προκριθεί στους οκτώ, όσο και οι κορασίδες που έφτασαν μέχρι τους 16, αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου.