noodles volos banner

Με 3-2 επικράτησε του Α.Σ. Ιτέας ο Γ.Σ. Βόλου

Μετά το νικηφόρο ματς στην τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου με τον Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ  με  σκορ 3-0, ήρθε για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου η εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του β’ γύρου με τον Α.Σ. ΙΤΕΑΣ την Κυριακή 30/4.

Η νεανική ομάδα του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ κέρδισε και το δεύτερο "φαβορί" για την άνοδο στη Β’ Εθνική με 3-2 σετ, όπως και στη 2η αγωνιστική του α’ γύρου είχε κερδίσει την ομάδα των Σουφλαρίων Λάρισας με το ίδιο σκορ.

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, η ομάδα είχε πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση από τις "μικρές" Παπαδοπούλου, Προφαντή, Γιόλα, Αυγερινού αλλά όχι αποτελεσματικό μπλοκ και πολλά λάθη στο σερβίς, δίνοντας εύκολα πόντους στις αντίπαλες.

Όταν το σερβίς έγινε καλύτερο με τις Τσαπραΐλη και Ράμπου, η ομάδα της Ιτέας πιέστηκε πολύ και αντέδρασε με εντυπωσιακές άμυνες στο επιθετικό κρεσέντο του Γ.Σ.Β. και με επιθέσεις από το κέντρο.

Στο 5ο σετ έγινε φοβερή ανατροπή, καθώς από το 6-13 το σκορ πήγε στο 12-14. Σ’ αυτό συνετέλεσαν η πασαδόρος Τρυπίλα με το δύσκολο σερβίς και η Γιόλα, που πήρε το βάρος των κόντρα επιθέσεων από τις ζώνες 4 και 2. Στη συνέχεια, η ίδια από το σερβίς τελείωσε τον αγώνα με 16-14. Πολύτιμη και η συμμετοχή των Ραμιώτη, Κανελλοπούλου Μ., Κανελλοπούλου Δ., Καραδήμου Ε., όσο χρησιμοποιήθηκαν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Τα σετ: 17-25, 25-19, 23-25, 25-22, 16-14
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος Π.-Γιόλας Απ.): Τσαπραΐλη, Ράμπου, Τρυπίλα, Ραμιώτη (L), Παπαδοπούλου, Προφαντή, Αυγερινού, Κανελλοπούλου Δημ., Κανελλοπούλου Μαρ., Καραδήμου, Γιόλα.

Η ομάδα σε 6 αγώνες έχει 11 βαθμούς, 4 νίκες -2 ήττες και 15 σετ υπέρ-11 κατά.

Απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος του ειδικού τουρνουά ανόδου. Ο επόμενος αγώνας είναι στον Βόλο με την Άθλεση Λάρισας το Σάββατο 6 Μαΐου στο Βάκης Παρασκευόπουλος στις 18.00 μ.μ.