noodles volos banner

Ξεκίνησαν με το δεξί οι παμπαίδες της Αργούς

Με το δεξί ξεκίνησε το Σάββατο 29/4 τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα των παμπαίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε την δυνατή ομάδα του ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με 3-2 σετ.  

Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι που διήρκεσε  πάνω από 2,5 ώρες , στο οποίο οι παίκτες και των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφο θέαμα και αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο , όλους όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο, για να το παρακολουθήσουν. Αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά που υπήρχαν στη διάθεση των προπονητών των δύο ομάδων, τα οποία πάλεψαν και τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

 Δηλώσεις του προπονητή του ΑΣ ΑΡΓΩ  Σπύρου Γεωργουλά  

«Με την ευκαιρία του αγώνα παμπαίδων, πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήριά στο Σύλλογο του ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την τεράστια επιτυχία της εφηβικής τους ομάδας, που προκρίθηκε στο final 4 του πανελληνίου πρωταθλήματος και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία την επόμενη εβδομάδα.

Το  γεγονός ότι κάναμε μια νίκη επί μιας ομάδας, με τόσες πολλές επιτυχίες στο ανδρικό βόλεϊ , κάνει αυτή τη νίκη πολύ σημαντική για μας, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ, που υποφέρει από τόσα πολλά προβλήματα. Δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στη διοργάνωση, που συμπύκνωσε στην κυριολεξία τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος παμπαίδων και ενός final 4 παίδων μέσα στην περίοδο σχολικών εξετάσεων, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Δεν μπορούμε να φερόμαστε έτσι σ’ αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον  του αθλήματος. Είναι κάτι που πάει το άθλημα πίσω. Τέλος θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά των δύο ομάδων, για το ήθος, την αγωνιστικότητα  και το όμορφο θέαμα που προσέφεραν».

Τα σετ: 20-25,25-23,25-11,17-25,15-13

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπ.): Πασχαλίδης, Μαντούδης, Σίμος, Σαράτσης, Παπαναστασίου, Σπανουδάκης (λ), Βυσαρίου, Κασιούρας, Σουφλής (απουσίασαν Ξενοκώστας, Ιωνάς, Σκιαθίτης, Παξιμαδάκης)

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Παπαγεωργίου Αν.): Φατόλας, Γεωργίου, Λοΐζος, Μπούσδας, Τσιανάβας, Χαρχαλιώτης, Ρουμελιώτης 

Last modified onMonday, 01 May 2017 13:51