noodles volos banner

Με "παράσημο" ο Σέργιος Χασιώτης λόγω "σάπιων" πάγκων στο ΕΑΚ

Σάπιοι είναι οι πάγκοι στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Αυτό αποδείχτηκε στο πρώτο μέρος του σαββατιάτικου αγώνα Σαρακηνός-Πρωτεσίλαος, όταν η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας χωρίς ιδιαίτερη δύναμη και αμέσως αποκολλήθηκε ένα σίδερο, που έπεσε στο κεφάλι του Σέργιου Χασιώτη, αναπληρωματικού παίκτη των Πτελεατών.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ένα σχίσιμο στο μέτωπο και άπαντες να τρομάξουν, με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά να ζητά να σταματήσει ο αγώνας και να έλθει ένας γιατρός, που όμως ΔΕΝ υπήρχε στο γήπεδο. Έτσι, οι άνθρωποι του Πρωτεσίλαου βρήκαν μόνοι τους την άκρη με εφόδιο τα πολύ απαραίτητα υλικά που είχαν φροντίσει να φέρουν μαζί τους, τοποθέτησαν μία γάζα στο σημείο που χτύπησε ο Σέργιος Χασιώτης, ο οποίος μάλιστα μπήκε αλλαγή στην επανάληψη στη θέση του Χ. Παναγιώτου στο 67'. Πάντως το "παράσημο" από τον αναπάντεχο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή ήταν εμφανές, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία. 

Το θέμα είναι, όπως αναρωτιόταν και ο Μιχάλης Ανδρωνάς, τι θα είχε συμβεί αν το σίδερο είχε χτυπήσει τον παίκτη του στο μάτι...

Last modified onSunday, 25 September 2016 11:49