noodles volos banner

Δεύτερη νίκη για Ολυμπιακό Βόλου

Καθοριστικής σημασίας νίκη, για τη μετέπειτα πορεία της, πέτυχε η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, παίζοντας στην «καυτή» έδρα του Γ. Σ. Φαρσάλων, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα κατάμεστο και πλήρως ανακαινισμένο κλειστό, μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους, οι "ερυθρόλευκες" αθλήτριες έκαναν το καλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι, χωρίς όμως να πιάσουν την πλήρη απόδοσή τους, κυρίως στην επίθεση.
Με 25-23 πήραν το πρώτο σετ, για να χάσουν το επόμενο με 25-17. Στη συνέχεια με 25-18 πήραν το τρίτο σετ, αλλά χαλαρώνοντας και με αρκετά λάθη ισοφαρίστηκαν με 25-17 στο τέταρτο σετ. Η συνέχεια ήταν πραγματικά για γερά νεύρα, αφού και οι δύο ομάδες έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί. Ένα φορτσάρισμα όμως των αθλητριών του Ολυμπιακού και μία ολιγωρία και αρκετά λάθη των αθλητριών των Φαρσάλων, έκαναν το τάι-μπρέικ εύκολη υπόθεση, δίνοντας με 15-8 την νίκη στον Ολυμπιακό, με 3-2 σετ. Αποζημιώθηκαν με το παραπάνω από το θέαμα οι φίλαθλοι, αφού και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με την διαιτησία του Λαρισαίου διαιτητή κ. Νικόπουλου Γιάννη, να αγγίζει το άριστα.
Όλες οι αθλήτριες του Ολυμπιακού ανέβασαν κάθετα την απόδοσή τους, σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα και τα φιλικά, με μόνη υστέρηση στις επιθέσεις, οι οποίες δεν βγήκαν βάσει των δυνατοτήτων της ομάδας, ενώ τα πήγαν πάρα πολύ καλά στα σερβίς και στην άμυνα. Ξεχώρισε για τις άμυνες το λίμπερο Τζιγκούρα Λίτσα, η οποία αν και στο παρελθόν έπαιζε σαν ακραία, στο νέο της ρόλο έπιασε πολύ καλή απόδοση.
Ικανοποιημένοι απόλυτα από τις φιλότιμες προσπάθειες και από το ζήλο που δείχνουν στις προπονήσεις όλες οι αθλήτριες, είναι οι προπονητές Νίκος και Νατάσα Μαλλιάρα, οι οποίοι βλέπουν σιγά-σιγά να υλοποιείται η μεγάλη προσπάθεια που άρχισε από τον περασμένο Μάρτιο, για τη δημιουργία τμήματος βόλεϊ στον Ολυμπιακό.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Μαλλιάρα Νατάσα, Καραβάρα Αιμιλία, Καραποναρλίδου Μένια, Τσιάτσιου Ματούλα, Κωστοπούλου Ελευθερία, Κουτσαφτή Ελένη, Τσένου Σίσσυ, Αγιασιώτη Μαρία, Βασιλάκη Κων/να, Κωφίδου Ολυμπία, Κουκούμη Ράνια και λίμπερο η Τζιγκούρα Λίτσα.
Στην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα κάνει το ρεπό του, για να αγωνιστεί μετά τις γιορτές με την συμπολίτισσα Ιωλκό, στις 19/1/2014 και ώρα 18.00 στο Βάκης Παρασκευόπουλος.