noodles volos banner

Νίκη στην πρεμιέρα η Αργώ

Με νίκη εκτός έδρας μέσα στη Λάρισα επί του ΑΟ Σουφλαρίων ξεκίνησε το Σάββατο η Αργώ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η ομάδα του Βόλου εμφανίστηκε πολύ δυνατή στο παιχνίδι και υπερίσχυοντας σε όλους τους τομείς, πήρε δίκαια μιά καθαρή νίκη. Οι "κυανέρυθρες" είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν χωρίς να συναντήσουν αντίσταση με 2-0 σετ. Στο 3ο σετ μια στιγμιαία χαλάρωση, έφερε την ομάδα της Λάρισας να βρίσκεται κοντά στο σκορ, αλλά η Αργώ με ωριμότητα και αποφασιστικότητα στο τέλος, δεν της επέτρεψε κάτι περισσότερο και έγραψε το τελικό 3-0 σετ. Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-23.
Συνθέσεις:
ΑΟ Σουφλαρίων (Κουκούλης): Καβριγιάννη, Καραγιάννη Γεωργακά, Σουλτσιώτου, Κανιούρα, Χαλκιά, Καμπάνι, Λίτσιο, Ποπέσκου, Χριστοδουλοπούλου, Χρυσοπούλου, Νινίκα.
ΑΣ Αργώ (Σταθόπουλος-Γεωργουλάς): Καραναστάση, Λεφάκη, Τάσσου, Παρισάκη, Καλόφορίδου (L), Κάστανου, Διάλλα, Γεωργουλά, Πόλη, Παπαθανασίου, Παπούλια, Κουτσουνίδη.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας: Σουφλάρια-Αργώ 0-3, ΓΣ Βόλου-Αμπελώνας 0-3, ΓΣ Αλμυρού-Νίκη Βόλου 2-3, Ελασσόνα-Λαμία 3-0 ά.α.

Νίκη για τις Κορασίδες
Με 3-0 σετ κέρδισαν την Κυριακή οι κορασίδες της Αργούς τη Νίκη Βόλου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και έτσι κατέκτησαν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αν και συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές για παιχνίδι, λόγω του ψύχους που επικρατούσε στο γήπεδο, οι "κυανέρυθρες" έπαιξαν καλύτερα και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Το προπονητικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και αρκετές απο τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας των παγκορασίδων.
Συνθέσεις:
ΓΣ Νίκη Βόλου (Ξανθόπουλος): Πολύζου, Παπαρίζου,Τουτουτζόγλου, Κόφφα, Μπαλατσούκα, Πίνα Α, Πίνα Μ
ΑΣ Αργώ (Σταθόπουλος-Γεωργουλάς): Διάλλα, Γεωργουλά, Παπούλια, Καλοφορίδου, Κάστανου, Γάκη (L), Κουτσουνίδη, Λωρίδα, Ρέγκλη, Κατσίφα, Φιλιππίδη, Ζαφειρίου

Χωρίς αγώνα οι Έφηβοι
Η ομάδα των εφήβων της Αργούς κέρδισε άνευ αγώνος με 3-0 σετ τον ΓΣ Λαμίας καθώς η λαμιώτικη ομάδα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο για την πραγματοποίηση του παιχνιδιού.