Logo
Print this page

Διοργανώνει το 1ο Παιδικό Τουρνουά Τένις ο ΟΑΜ

Μια εκπληκτική εκδήλωση για μικρά και μεγάλα παιδιά θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας το  Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου 2018. Είναι το 1ο Παιδικό Τουρνουά Τένις, μια διοργάνωση αφιερωμένη αποκλειστικά στους μικρούς φίλους του αθλήματος!

Ανατέθηκε από την ΕΦΟΑ και την Ε’ Ενωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε’ ΕΣΑΚΕ) στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας και η εμπειρία των διοργανωτών υπόσχεται ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο για τους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος από όλη την Κεντρική Ελλάδα, που θα φιλοξενηθούν στις όμορφες εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο Κέντρο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου.

Το Κέντρο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου βρίσκεται πλησίον του Πολιστικού Άλσους, σε μια αμιγώς χαρακτηρισμένη αθλητική περιοχή που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Διαθέτει 5 ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα συνθετικού χόρτου, ξεχωριστό γήπεδο εξάσκησης με τοίχο, κερκίδες και άνετο πάρκινγκ.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Βόλου και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την παραχώρηση των γηπέδων.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]