noodles volos banner

Νέα τμήματα για τον ΟΑΜ που συνεχίζει τις εγγραφές

Οι εγγραφές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας συνεχίζονται μετά την επιτυχημένη εκδήλωση street  tennis που πραγματοποιήθηκε στην παραλία την 10 & 11-9-2016. Περισσότερα από 150 παιδιά και 70 ενήλικες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους  στο συγκεκριμένο άθλημα. Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες  ήταν άριστες και τα χαμόγελα τους  από διασκέδαση πολλά.

Γι' αυτό λοιπόν το λόγο ο σύλλογος δημιούργησε και νέα  τμήματα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Οι γονείς με τα παιδιά μπορούν να μας επισκέπτονται στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπου και γίνονται οι προπονήσεις των ακαδημιών μας ή να επικοινωνούν στο τηλ. 6934187770 &  στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Επίσης νέα τμήματα ενηλίκων δημιουργούνται συνεχώς  μετά από την εκδήλωση του street tennis. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934187770,  στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & στα γήπεδα αντισφαίρισης στην Νέα Ιωνία (Δοξοπούλου-Σπανούδη) δίπλα από το κολυμβητήριο.