noodles volos banner

Σούπερ Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έπειτα από μία ακόμα σπουδαία παράσταση με αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ, κατέκτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του το US Open, φτάνοντας τους 10 τίτλους σε τουρνουά Γκραν Σλαμ.
Ένα μοναδικό σόου είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι θεατές που βρέθηκαν στο "Arthur Ashe", παρά το γεγονός ότι η βροχή πήγε να τους τα χαλάσει. Έστω και με 3,5 ώρες καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει, ο τελικός του US Open μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ρότζερ Φέντερερ ήταν ένα ...έργο τέχνης, με τον Σέρβο να πανηγυρίζει τελικά την κατάκτηση του τίτλου, έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, που ολοκληρώθηκε με 6-4, 5-7, 6-4, 6-4.
Έτσι, ο "Νόλε" σήκωσε το κύπελλο στη Νέα Υόρκη για δεύτερη φορά μετά το 2011, ενώ έφτασε σε διψήφιο αριθμό τίτλων σε τουρνουά Γκραν Σλαμ, πιάνοντας στην 7η θέση όλων των εποχών τον Μπιλ Τίλντεν. Πλέον, ο Ροντ Λάβερ και ο Μπιορν Μποργκ απέχουν μόλις έναν τίτλο μακριά από τον Τζόκοβιτς, που αργά ή γρήγορα θα τους φτάσει και θα τους ξεπεράσει, στο κυνήγι του μεγάλου του στόχου, που δεν είναι άλλος από τα 17 Γκραν Σλαμ του Ρότζερ Φέντερερ.

sport24.gr