noodles volos banner

Πανελλήνιες επιτυχίες συγχρονιστριών του ΝΟΒ-Α στο πρωτάθλημα όπεν

Στις πανελλήνιες  επιτυχίες  συγχρονιστριών του ΝΟΒ-Α στο πρωτάθλημα όπεν αναφέρεται δελτίο Τύπου του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 31/3-1/4 το Εθνικό Πρωτάθλημα της Kαλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης, στην  κατηγορία ΟΠΕΝ.

Η ομάδα της  Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αφού κατέκτησε  πέντε χρυσά στους ισάριθμους τελικούς των αγωνισμάτων της διοργάνωσης, αλλά εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο ΝΟΒ-Α, με δύο χάλκινα μετάλλια και την 4η θέση στη βαθμολογία, χάνοντας την 3η για μόλις ένα βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες του ΝΟΒ-Α ήταν ηλικιακά οι μικρότερες, αλλά εκτέλεσαν πολύ όμορφα τα προγράμματά τους,  αν και  συναγωνίζονταν κατά πολύ μεγαλύτερές τους αθλήτριες.

Αποτέλεσμα αυτού τα δύο χάλκινα μετάλλια που κέρδισαν σε combo και Highlight και τα οποία θεωρούνται μεγάλη επιτυχία.

Πιο αναλυτικά η πρώτη επιτυχία ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου με τις αθλήτριες Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Ιωάννου Χρυσούλα, Κουτσελίνη Αναστασία, Φραγκάκη Ελένη, Δοδοντζίδη Αναστασία, Δεληγιάννη Ελένη, Τσέντζου Παρασκευή, Φράγγου Ελένη, Μαντζαφλέρη Γεωργία, Ουρανίτσα Δήμητρα (αναπλ.), Ντόβα Μελίνα (αναπλ.) να παρουσιάζουν ένα πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα και να κερδίζουν την 3η θέση στο Κόμπο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας άλλο ένα χάλκινο ήρθε για τις Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Ιωάννου Χρυσούλα, Κουτσελίνη Αναστασία, Φραγκάκη Ελένη, Δοδοντζίδη Αναστασία, Καραγιάννη Κυριακή, Τσέντζου Παρασκευή, Παγώνη Ευθαλία Δέσποινα, Καράγγελου Ζωή, Ουρανίτσα Δήμητρα, Γρηγορίου Κωνσταντίνα στο αγώνισμα του Highlight!

Το πρωί της Κυριακής στο αγώνισμα του ντουέτο οι Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Ιωάννου Χρυσούλα (αναπλ.) βρέθηκαν στην 6η θέση και οι Κουτσελίνη Αναστασία, Δοδοντζίδη Αναστασία, Φραγκάκη Ελένη βρέθηκαν στην 12η θέση.

Συνέχεια για τα κορίτσια μας είχε το αγώνισμα του ομαδικού με τις Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Ιωάννου Χρυσούλα, Κουτσελίνη Αναστασία, Φραγκάκη Ελένη, Δοδοντζίδη Αναστασία, Δεληγιάννη Ελένη, Τσέντζου Παρασκευή, Παγώνη Ευθαλία Δέσποινα, Ουρανίτσα Δήμητρα (αναπλ.), να κερδίζουν τις εντυπώσεις και την 4η θέση. Τέλος το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο αγώνισμα του σόλο η Κοφίδη Βασιλική μάγεψε με το χορό της και βρέθηκε στην 6η θέση και η Δοδοντζίδη Αναστασία παρά την παρθενική της συμμετοχή κατάφερε να βρεθεί στην 11η θέση!

Αποτέλεσμα των παραπάνω επιτυχιών ήταν ο Σύλλογος μας να βρεθεί στην 4η θέση της γενικής κατάταξης, μεταξύ 12 σωματείων.

Τα θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή τους κ. Κυριάκο Τάσιο, απευθύνει ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου».

 

 

 

 

Last modified onTuesday, 03 April 2018 19:44