noodles volos banner

Επιτυχίες του Ολυμπιακού Β. σε κλασική και τεχνική κολύμβηση

Επιτυχίες κατέγραψαν οι κολυμβητές του Ολυμπιακού Βόλου και στην κλασική αλλά κυρίως στην τεχνική κολύμβηση τη σεζόν που τελείωσε. Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζονται τα εξής:

«Η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά με τη δυναμική και επιτυχημένη συμμετοχή της στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κλασικής-Τεχνικής Κολύμβησης που έγιναν στο Βόλο, στην Αθήνα και στη Πάτρα από 6-13/7/2017.

Σε μια δύσκολη κολυμβητική χρονιά με αρκετά προβλήματα οι κολυμβητές μας κρατήθηκαν στα υψηλά στρώματα της κολύμβησης των αντίστοιχων ηλικιών για άλλη μια χρονιά, κατακτώντας 1 χρυσό, 1 αργυρό, 2 χάλκινα και 4 θέσεις στην 8αδα στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης.

Τα μετάλλια κατέκτησαν η Τρύπα Σοφία με 1 χρυσό στα 200m Ύπτιο και 1 αργυρό στα 200m μεικτή και η Βαραλή Φωτεινή με 1 χάλκινο στα 50m  Ύπτιο.

Την 4η θέση στα 100m Ύπτιο πήρε η Βαραλή Φωτεινή και την 6η θέση η Τρύπα Σοφία και η Στάμου Ελευθερία στα 1500m ελεύθερο.

Επίσης στα πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε εντυπωσίασαν και οι υπόλοιποι κολυμβητές-τριες του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστές τους Ρούμπο Ι., Στριμπάκο Στρ., Κατιρτζίδη Αν., Δεσκάτα Στερ., Τρύπα Σωτ., Σιδέρη Κων/να, Ψάλτη Βασ. και Λιθαδιώτη Σπ. βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ και βοηθώντας στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στην Αθήνα (Διπλά πέδιλα) οι κολυμβητές μας κατέκτησαν 5 χρυσά μετάλλια: δύο με τη Στάμου Ελευθερία στα 200m και 400m ελεύθερο επιτυγχάνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και τρία με την Τσιδώνη Ναταλία στα 50m, 100m,2 00m ελεύθερο.

Επίσης ο Λύτρας Νικόλαος πήρε τρία ασημένια στα 50m, 100m, 200m ελεύθερο, ενώ ο Στριμπάκος Στ. κατέλαβε την 4η θέση στα 400m ελεύθερο νέων.

Πρέπει να σημειωθεί ιδιαιτέρως ότι οι αθλητές Στάμου Ελ. Και Στριμπάκος Στ. συμμετείχαν παράλληλα και στα δυο πρωταθλήματα Κλασικής-Τεχνικής Κολύμβησης (Αθήνα-Πάτρα) βοηθώντας την ομάδα μας. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς τους.

Οι προπονητές και η εφορία κολύμβησης κλείνοντας μια ακόμη δύσκολη κολυμβητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και ανάμικτα συναισθήματα εύχονται στους κολυμβητές-τριες του Ολυμπιακού Βόλου και στους γονείς τους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».