noodles volos banner

Πρωτιά για τη Νίκη στο πανελλήνιο κολύμβησης Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α’, Β’

Η ομάδα της Νίκης που αγωνίστηκε στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Η ομάδα της Νίκης που αγωνίστηκε στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μεγάλη επιτυχία για τη Νίκη Βόλου, αφού κατόρθωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά να πάρει την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α’ και Β’, που διεξήχθη από την Πέμπτη μέχρι σήμερα Κυριακή στον Βόλο και το κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος».

Η Νίκη ήταν πρώτη στο σύνολο με 291 βαθμούς, ενώ ο Ωκεανός είχε 258 και το Κολλέγιο Deree 248. Ειδικότερα, ήταν πρώτη στα αγόρια με 117 βαθμούς, έναντι 110 του Νηρέα Χαλανδρίου και 85 της Κολυμβητικής Ακαδημίας Δελφίνια και τρίτη στα κορίτσια με 174 βαθμούς, έναντι 205 του πρώτου Ωκεανού και 194 του δεύτερου Κολλεγίου Deree. Ουσιαστικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την επόμενη βδομάδα (13-16 Ιουλίου) στην Πάτρα, με τις Κατηγορίες Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων και η βαθμολογία θα μετρήσει αθροιστικά.

Πραγματικά είναι μεγάλη υπόθεση για τη Νίκη να υπερισχύει συλλόγων, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.