noodles volos banner

"Ασημένια" η Σοφία Κτενά

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά, διακρίνονται η Σοφία Κτενά, Λουκάς Καρετζόπουλος, Αλέξανδρος Ξιάρχος, Αλεξάνδρα Νησιώτη, Χρήστος Χριστοφορίδης Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά, διακρίνονται η Σοφία Κτενά, Λουκάς Καρετζόπουλος, Αλέξανδρος Ξιάρχος, Αλεξάνδρα Νησιώτη, Χρήστος Χριστοφορίδης

Η Εθνική μας ομάδα τεχνικής κολύμβησης πρόσθεσε ακόμα 4 μετάλλια, φθάνοντας συνολικά τα 8, στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, στην Πεσκάρα της Ιταλίας.
Ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές που πήραν μετάλλιο και η Βολιώτισσα Σοφία Κτενά που ήταν "ασημένια" στα 100 μ. επιφάνεια (41.22).
Οι Έλληνες αθλητές, μετά τα 4 μετάλλια που κέρδισαν την πρώτη μέρα των αγώνων, κατέκτησαν άλλα 4 (1 χρυσό, 2 ασημένια και 1 χάλκινο), τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα της διοργάνωσης για το άθλημα, που θα κλείσει την αυλαία του σήμερα, με τα αγωνίσματα της μαραθώνιας κολύμβησης, χωρίς όμως ελληνική παρουσία.
Ο Χρήστος Χριστοφορίδης κατέκτησε το δεύτερο προσωπικό χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, αυτή τη φορά στα 200 μ. επιφάνεια, με επίδοση 1:22.23. Ασημένια ήταν τόσο η Σοφία Κτενά στα 100 μ. επιφάνεια (41.22), όσο και η Αλεξάνδρα Νησιώτη στα 400 μ. επιφάνεια (3:27.21). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Λουκάς Καρετζόπουλος, που ήταν 3ος στα 50 μ. άπνοια, με χρόνο 15.06.