noodles volos banner

Ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος στο Αθλητικό Καλοκαίρι

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του γνωστού και αγαπημένου των παιδιών «Αθλητικού Καλοκαιριού». Παιχνίδι, αθλητισμός, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα  ελεύθερου χρόνου και αναψυχής.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε τρεις δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) παίζουν, αθλούνται και διασκεδάζουν.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά  πραγματοποιείται και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους.

Το πρόγραμμα οργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών και της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και  αθλητικών συλλόγων και φορέων του Δήμου Βόλου.

Η πρώτη περίοδος πραγματοποιήθηκε από τις 16/6 - 27/6, η δεύτερη ήδη ξεκίνησε από τις 30/6 και ολοκληρώνεται στις 11/7, ενώ ήδη συνεχίζονται οι εγγραφές για την Τρίτη περίοδο που θα πραγματοποιηθεί από τις από 14/7-25/7.

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας (Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ:  2421071770).