noodles volos banner

Νέες επιτυχίες για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Καρδίτσα κολυμβητικοί αγώνες για αθλητές 9,10,11 και 12 ετών προς τιμήν του Κώστα Γαλαγάλα, ακούραστου και ανιδιοτελούς εργάτη της κολύμβησης. Στους αγώνες αυτούς έλαβαν μέρος 330 αθλητές από όλη την περιφέρεια.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» κατέκτησαν συνολικά 63 μετάλλια από τα οποία 26 χρυσά, 20 αργυρά και 17 χάλκινα. Σε ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση οι κολυμβητές της Νίκης Βόλου απέδειξαν υψηλό βαθμό ετοιμότητας και μεγάλο αγωνιστικό φρόνημα, συνώνυμο του ονόματος του συλλόγου. Εκτός από τις διακρίσεις σημειώθηκαν και μερικές σημαντικές επιδόσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το αποτέλεσμα της μεθοδικής και οργανωμένης δουλειάς στο κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» συγχαίρει τους αθλητές  και  προπονητές του συλλόγου αλλά και τους γονείς και συνοδούς των αθλητών που ακόμη μια φορά ήταν αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθειά του κολυμβητικού τμήματος.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο οι αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών ξεκινούν το δύσκολο αγώνα επίτευξης ορίων συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα συνεχιστούν κανονικά σε όλη τη διάρκεια των εορτών. Αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων έχει αναρτηθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Η Διοίκηση, η εφορία κολύμβησης και οι προπονητές του τμήματος εύχονται σε αθλητές, γονείς και φίλους του υγρού στίβου Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος με υγεία και προκοπή.