noodles volos banner

Επιτυχίες για τον στίβο του Γ.Σ. Βόλου στα 29α Ολύμπια

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Τετάρτη 20 Ιουνίου στα στάδιο του Λιτόχωρου Πιερίας τα 29α ΟΛΥΜΠΙΑ, στα οποία συμμετείχε ομάδα αθλητών και αθλητριών του Γ.Σ. Βόλου εν όψει της προετοιμασίας για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που συμμετείχαν πέτυχαν τα παρακάτω:

Ο μικρός μας αθλητής ΒΙΔΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ κάνοντας καταπληκτική επίδοση και νέο ατομικό ρεκόρ στα 50m κατηγορίας ΜΙΝΙ με 7’’05 κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα.

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, προετοιμαζόμενος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του (αυτή των ΠΠΑ’), αγωνίστηκε στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας, όπου πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 14.71 m, που είναι και όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κατέλαβε την 2η θέση. Έδειξε ότι έχει πολλές ελπίδες διάκρισης και στα δύο αγωνίσματα που θα λάβει μέρος, αυτά της Δισκοβολίας και της Σφαιροβολίας.

Στην κατηγορία των ΠΚΒ’ αγωνίστηκε η ΡΕΠΟΥ ΖΩΗ, που σημείωσε στο άλμα σε μήκος επίδοση 5.10 m, η οποία της χάρισε τη 2η νίκη και ένα νέο ατομικό ρεκόρ , που αποτελεί εξαιρετική επίδοση για την ηλικία της.

Την 3η θέση στο αγώνισμα των 80m ΠΚΑ κατέκτησε η ΜΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ με 10’’60, που είναι και όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς και νέο ατομικό ρεκόρ.

Την 3η θέση με 7.73 m στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας ΠΚΒ’, που είναι και νέο ατομικό ρεκόρ, κατέκτησε η φερέλπις αθλήτρια ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ.

Την 4η θέση κατέκτησε η ΙΜΠΡΑΧΙΜΙ ΟΡΚΙΝΤΑ στη Σφαιροβολία ΠΚΑ με επίδοση 9.53m, που είναι νέο ατομικό ρεκόρ, αν και το κύριο αγώνισμά της είναι αυτό της Δισκοβολίας.

Η ΣΤΕΦΑΝΑΪ ΝΙΚΟΛ μετά το όριο που πέτυχε πριν λίγες μέρες στο αγώνισμά της, αυτό των 300m με εμπόδια, κατόρθωσε να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ και το όριο στα 300m με 46’’20 της κατηγορίας της, αυτής των ΠΚΑ’.

Την 5η θέση επίσης στο  αγώνισμα της Σφαιροβολίας ΠΚΒ’ με επίδοση 7.57m κατέκτησε η ΚΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ.

Ο ΒΑΛΑΜΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ήρθε επίσης 5ος στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας ΠΠΒ’ με επίδοση 7.73m.

Ικανοποιητικές επιδόσεις πέτυχε η ΠΑΓΑΝΑ ΜΥΡΣΙΝΗ, η οποία ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τον τελευταίο μήνα. Στο μήκος σημείωσε επίδοση 5.00m (8η θέση) και 11’’12 στα 80 μέτρα, προετοιμαζόμενη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚΑ, όπου θα λάβει μέρος στο μήκος και στη σκυταλοδρομία 4Χ80 ΠΚΑ’.

Νέο ατομικό ρεκόρ με 5.00m πέτυχε η ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στο άλμα σε μήκος, πιάνοντας ταυτόχρονα και το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚΑ’ καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Προετοιμαζόμενη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚΑ’, όπου θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του Πεντάθλου, η ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΑΖΑΡΙΔΗ πέτυχε 2 ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα του μήκους με 4.67m και του ακοντισμού με 19.40m.

Η μικρή ΜΑΪΠΑ ΕΥΗ  αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος των ΠΚΒ’ και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 4.45m.

Επίσης αγωνίστηκαν κάνοντας ικανοποιητικές επιδόσεις ο ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑ 60M ΠΠΒ’ με 9’’ 02, η ΤΑΚΤΑΤΖΗ ΧΡΥΣΑ στα 60m ΠΚΒ’ με 9''01, η ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ στα 150m ΠΚΑ κάνοντας ατομικό ρεκόρ με  22’’40, η ΤΣΙΜΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ ΙΟΥΛΙΑ με 3.90m στο άλμα σε μήκος και η ΜΠΟΤΣΟΒΑ ΡΑΦΑΕΛΑ στο μήκος ΠΚΒ’ με 3.90m.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Κουτσοφλίνης Γιάννης. Λιάκας Χρήστος και Σιδηροπούλου Ουρανία.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους προπονητές τους.