noodles volos banner

4η στο μήκος και 6η στο τριπλούν στο πανελλήνιο η Κ. Βέργου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Άτλας Βόλου για την παρουσία της αθλήτριας του συλλόγου, Κατερίνας Βέργου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, στο οποίο κατέκτησε την 4η θέση στο μήκος και την 6η στο τριπλούν, αναμφίβολα δύο μεγάλες επιτυχίες.

Αναλυτικά:

«Την 1η θέση ανάμεσα στα Σωματεία της Μαγνησίας, που μετείχαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, έλαβε η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου.

Οι αγώνες έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διήμερο 10&11/1/2018. Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου μετείχε στους αγώνες με μια αθλήτρια, την Κατερίνα Βέργου. Η Κατερίνα μας αγωνίστηκε σε δυο αγωνίσματα, κάνοντάς μας περήφανους, με την αθλητική της ποιότητα, την αγωνιστικότητα και την άψογη συμπεριφορά της.

Τι να πει κάνεις γι αυτή την αθλήτρια; Αγωνιζόταν και ταυτόχρονα συμβούλευε τις νεαρές αθλήτριες, που είχε αντιπάλους! Παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα επίπεδα! Πέρασε και αγωνίστηκε και στους δυο τελικούς (άλμα σε μήκος και άλμα τριπλούν).

Στο άλμα σε μήκος κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 5,69 m. δύο μόλις εκατοστά από το χάλκινο μετάλλιο. Στο άλμα τριπλούν, πήρε την 6η θέση με άλμα 12,13 m. Και στα δυο αγωνίσματα είχε άλματα πολύ μεγάλα αλλά για πολύ λίγο άκυρα.

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας γι’ αυτή την αθλήτρια. Την ευχαριστούμε θερμά που αποφάσισε να συνεχίσει και να τελειώσει την καριέρα της στο Σωματείο μας. Την ευχαριστούμε για την υπομονή της, δυο χρόνια σχεδόν που δεν αγωνιζόταν και περίμενε καρτερικά αλλά με άσβεστο πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό. Τη διαβεβαιώνουμε πως πάντα θα είναι η σημαία μας και λαμπρό παράδειγμα για τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριές μας».