noodles volos banner

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στο ΣΕΦ η Νίκη Β.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντρών-γυναικών θα συμμετέχουν επτά αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα:

1. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 60Μ             

2.ΜΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ 60Μ  (ειδική κατηγορία)

3.ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

4.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ                                                     

5. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 3000Μ

6. ΦΙΛΑΤΖΙΚΙΩΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 800Μ

7.ΓΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 400Μ

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Με υψηλό ηθικό και σκληρή προετοιμασία οι αθλητές κι αθλήτριες της ομάδας μας είναι έτοιμοι να δείξουν τις ικανότητές τους, σε μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή, θα συνοδεύσουν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας, ενώ στο πλευρό των παιδιών και των προπονητών θα βρίσκονται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος, Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, προκειμένου να συνδράμουν σε ό,τι απαιτηθεί.

Επικεφαλής της αποστολής αναλαμβάνει το μέλος της Δ.Ε. Χρόνης Βελέντζας. Οι κ.κ. Γιώργος Τάκης και Δημήτρης Μπατζανός θα έχουν επαφές με διάφορους αθλητικούς συλλόγους στην Αθήνα για τη συμμετοχή της ομάδας σε διάφορες διοργανώσεις, μέσα στην αγωνιστική χρονιά.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και το Δ.Σ. εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές - αθλήτριες και σε όλη την αποστολή».

Last modified onThursday, 08 February 2018 10:44