noodles volos banner

«Ο Γαλάτης μας ζητούσε 200 ευρώ, όταν τον έδιωξε ο Μπέος από τη ΔΕΥΑΜΒ»

Για το επεισόδιο που είχε στον Άστρα με τον Απόστολο Γαλάτη, μίλησε στον Βόλος 9.86 ο Ανδρέας Μπονόβας, ρίχνοντας τη βόμβα ότι μόλις τον έδιωξε ο Αχιλλέας Μπέος από τη ΔΕΥΑΜΒ, ο γνωστός παρουσιαστής τους έπαιρνε τηλέφωνο στον Ολυμπιακό Βόλου, για να γράφει για 200 ευρώ:

 «Δεν πέφτω στο επίπεδό του. Αν μη τι άλλο πρέπει να σεβαστεί τον Ανδρέα Μπονόβα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν τον πείραξα καθόλου. Εγώ είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού Βόλου. Αφού αγαπάει τόσο πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί δεν τον στηρίζει; Πού ήταν στα δύσκολα; Είναι δημοσιογραφία αυτή να βγαίνει πίσω από το γυαλί; Γιατί δεν ήρθε να μου τα πει face to face; Γιατί μας έπαιρνε, όταν τον έδιωξε ο Μπέος, να του δώσουμε, για να γράφει 200 ευρώ και 500; Μόλις τον έδιωξε ο Μπέος από τη ΔΕΥΑΜΒ, γιατί είναι ανεπάγγελτος, μας έπαιρνε τηλέφωνο. Έχω και στοιχεία μαγνητοφωνημένα.

Δε γίνεται να λέει ότι εγώ δε βλέπω ούτε ζωγραφιστό τον Μαρινάκη. Οι πρώτοι που βλέπουμε τον Μαρινάκη είμαστε εμείς οι παλαίμαχοι, γιατί μας δίνει 30.000 ευρώ, για να κάνουμε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο πατέρας του κ. Μαρινάκη ο συγχωρεμένος με πήρε το 1986 και ο κ. Μαρινάκης ερχόταν μέσα στ’ αποδυτήρια. Θα με πει εμένα αμόρφωτο με πανεπιστήμιο και με δίπλωμα μάνατζερ; Εγώ κι όταν σταμάτησα, είμαι στην επικαιρότητα. Έβγαλα παίκτες, όπως ο Σεϊταρίδης, ο Σπυρόπουλος, ο Μπούρμπος. Ας ρωτήσει πόσα χρήματα πήρε ο Πανιώνιος επί Μπέου για τον Σπυρόπουλο, 2.100.000 ευρώ. Όταν ήμουν τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΣ Γιάννινα, πούλησα πέντε παίκτες από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τους είχα από μικρούς. Κρινόμαστε από τον κόσμο».

απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

 

Last modified onMonday, 10 April 2017 17:15