noodles volos banner

Κένταυρος-Ακρόπολη 0-3

 

Ακάθεκτη η Ακρόπολη, πέρασε με 0-3 από την έδρα του Κενταύρου. Οι πρωτοπόροι της Β' ΕΠΣΘ είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, τους έλειψε όμως η τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα τα 45 λεπτά να κλείσουν χωρίς γκολ και μάλιστα οι γηπεδούχοι απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις, ίσως περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Στο 60' το 0-1 με πλασέ του Παγώνη, στο 67' το 0-2 με τον Τάσο Κολυμήτρα από κάθετη μεταβίβαση του Πασσιά και το τελικό 0-3 με τον Μιχολίτση. Ευκαιρίες στην επανάληψη με κύριους εκφραστές τους σκόρερ των δύο τελευταίων τερμάτων. Για τον Κένταυρο, που έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις, τρία χαμένα τετ-α-τετ στο α' ημίχρονο, δύο με τον Νιτσάι και ένα με τον Πότσκα, σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από τον Νιτσάι στο 50ό λεπτό. Ο γκολκίπερ της Ακρόπολης, Σπύρος Κορέντης για ακόμη μία αγωνιστική έκανε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν για τους “κυανόλευκοιυς”.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Τζ. Πότσκα, Σέτι, Πανάρετος, Λιάτζουρας, Ευάγγ. Γώγος, Εκταρίδης (60' Φ. Γώγος), Τσιργής, Μπογδανίδης, Γκ. Πότσκα, Νιτσάι (67' Τσατσάνης), Σαρακατσάνος (85' Παπαδημητρίου).
Ακρόπολη: Κορέντης, Στύλας (85' Ανδρ. Κυριαζής), Βασ. Κουνής, Αν. Τσούτσας, Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Παπάς (80' Χρ. Τσούτσας), Παγώνης (62' Κ. Κολυμήτρας), Αν. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης.

 

Last modified onSaturday, 05 March 2016 17:32