noodles volos banner

Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου για himera sailing school

Την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου για την ανοικτή θάλασσα στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, το Σαββατοκύριακο 11-12/3 με τμήματα κυβερνητών και refresh group!

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο ενημερωτικές συναντήσεις στα γραφεία του ομίλου, Ιάσονος 141-4ος,τη Δευτέρα 6/3 και Τετάρτη 8/3 δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τα γραφεία του ομίλου οποιαδήποτε ώρα από 19:00 ως 22:00. με στόχο την ενημέρωση τους από τους εκπαιδευτές της σχολής, σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των τμημάτων και επιπλέον πληροφορίες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν σε μια από τις ενημερωτικές συναντήσεις, τόσο για τη δική τους πληρέστερη ενημέρωση όσο και για τον καλύτερο καταρτισμό των τμημάτων.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες στο: http://www.himera-sailing.gr/ekpaideush και να επικοινωνήσουν μαζί μας στα: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και  6974591192.