noodles volos banner

Επιτυχίες για τους ιστιοπλόους του ΟΕΑΝΑΒ σε πανελλήνια πρωταθλήματα

Συνέχεια των επιτυχιών στους περιφερειακούς αγώνες 2015 για τους αθλητές ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Συγκεκριμένα σε αγώνες που διεξήχθησαν στην Ιτέα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist 2015, την πρώτη θέση στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας κατέκτησε η αθλήτρια ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Βιολέττα Αντωνοπούλου.Επίσης στους ίδιους αγώνες, την τρίτη θέση στα αγόρια στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας κατέκτησε ο αθλητής Γιώργος Σπανός στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών optimist. Με αξιόλογες επιδόσεις συμμετείχαν επίσης οι Ανατολή Λαρυγγάκη, Ιάσων Πινιάρης και Ιωάννης Σάρκος.
Οι επιτυχίες της ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συνεχίστηκαν και στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα με σκάφη τύπου Laser Bug που διεξήχθει στις Σπέτσες με τη μοναδική εκπροσώπηση του Βόλου στους συγκεκριμένους αγώνες από την αθλήτρια ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Αλκμήνη Αγγέλη, η οποία κατέκτησε επαξίως την τρίτη θέση στην κατηγορία της.
Οι συγκεκριμένες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής για την πρόοδο της βολιώτικης αγωνιστικής ιστιοπλοΐας και οφείλονται στον ακούραστο προπονητή Γιάννη Περιβολιώτη και στις προσπάθειες των αθλητών του. Τις αγωνιστικές αποστολές συνόδευσαν ο κ. Περιβολιώτης και γονείς αθλητών.