noodles volos banner

Δυναμικό ξεκίνημα για τη σχολή Himera Sailing School

Δυναμικά ξεκίνησε η φθινοπωρινή εκπαιδευτική περίοδος της ανοικτής θάλασσας για την σχολή ιστιοπλοΐας himera sailing school.

Η σχολή μετά την επιτυχημένη εκδήλωσηfree day sailing στις 13&14/9 όπου 50 περίπου άτομα είχαν την ευκαιρία για μια τρίωρη εν πλω γνωριμία με το σκάφος και τον χειρισμό των πανιών, ξεκίνησε στις 27/9 τα φθινοπωρινά τμήματα κυβερνητών, συνεχίζοντας παράλληλα τις εγγραφές για όλες τις εκπαιδευτικές της βαθμίδες(κυβερνητών-advanced/refresh-αγωνιστική).

Επίσης η σχολή συμμετείχε στον αγώνα «Κύπελλο Αλέκος Λιάππης» στις 20/9 με το σκάφος himera και θα συνεχίσει την παρουσία της στους τοπικούς αγώνες ως και τα μέσα Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στο «Κύπελλο Λάκη Ζαμάνη» το Σαββατοκύριακο 4-5/10, πάντα στα πλαίσια της εκπαιδευτικής αγωνιστικής δραστηριότητας.

Τέλος η σχολή στα πλαίσια προσφοράς προς τους παλιούς της μαθητές προγραμματίζει τοfree sailing refresh στις 6-7/10 ένα διήμερο επανάληψης και φρεσκαρίσματος των βασικών πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων, εντελώς δωρεάν!

Πληροφορίες για την σχολή και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα μπορείτε να δείτε στο www.himera-sailing.gr μεe-mail επικοινωνίας το This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.