Logo
Print this page

Διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΟΤΝΙΒ σε Νις και Ωραιόκαστρο

Στην παρουσία και τις διακρίσεις των αθλητών του σε αγώνες τάε κβον ντο στο Νις της Σερβίας και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης αναφέρεται δελτίο Τύπου του συλλόγου ΑΟΤΝΙΒ. Αναλυτικά:

«Στις 25 Μαΐου έγινε το 3rd Asterix  cup στο Νις της Σερβίας. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 1000 αθλητές από 10 χώρες. Ο Σύλλογός μας με προπονητή τον ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ έλαβε μέρος με 7 αθλητές και απέσπασε 6 μετάλλια.

Αναλυτικότερα χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο Καραΐσκος Απόστολος ύστερα από τρεις αγώνες και κυρίως ύστερα από ένα πολύ δυνατό τελικό με τον Σέρβο αθλητή, όπου μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα οι δυο τους εναλλάσσονταν το σκορ.

 Οι αθλητές Σαρακατσάνος Α. , Τσιρανίδης Αν. και Καζεράκης Γ. μετά από τρεις αγώνες ηττήθηκαν στον τελικό στον ξαφνικό θάνατο.

Οι αθλητές Ιμπραχίμι Νι. και Ντούσης Κ. κατέλαβαν την 3η θέση ύστερα από δύο αγώνες.

 Η αθλήτρια Ευσταθίου Ε. δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποια διάκριση, χάνοντας από την Σέρβα πρωταθλήτρια της κατηγορίας με σκορ 7-5 . Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι αγώνες κατόπιν ενημέρωσης ήταν τρεις γύροι  και στην πορεία δίχως να υπάρξει κάποια ενημέρωση έγιναν δύο γύροι.

Την ίδια ημερομηνία διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης το 1st Kid Festival, στο οποίο συμμετείχαμε με τρεις αθλητές στο αγωνιστικό κομμάτι και μία αθλήτρια στο Τεχνικό.

Ο αθλητής Τσίντζηρας Χρ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο αθλητής Τσιντζήρας Απ. το χάλκινο. Ο αθλητής μας Γκιώκας Η. έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση δίχως όμως να αποσπάσει κάποια διάκριση. Επίσης για πρώτη φορά αγωνίστηκε η αθλήτρια Πανταζή Χρ. στο τεχνικό πρωτάθλημα, κάνοντας μια φοβερή εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικροί μας αθλητές Τσιντζήρας Α. και Γκιώκας Η. έλαβαν πρώτη φορά μέρος σε επίσημο πρωτάθλημα.

 Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τον προπονητή και τους αθλητές για τις προσπάθειες τους.

 Το ΔΣ του συλλόγου μας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για τις διακρίσεις και τους εύχεται καλή επιτυχία στις ερχόμενες διοργανώσεις».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]