noodles volos banner

Τάε κβον ντο και ξιφασκία στον Α.Σ. Αιχμή Μαγνησίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΧΜΗ Μαγνησίας στα ολυμπιακά αθλήματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και της  ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ.

Από φέτος στον Α. Σ. ΑΙΧΜΗ  θα  λειτουργήσουν τμήματα στο άθλημα της Ξιφασκίας, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, προκειμένου να δημιουργηθεί και στην πόλη του Βόλου πυρήνας του αθλήματος.

Η ξιφασκία είναι ένα ευγενές, τεχνικό και συναρπαστικό ατομικό άθλημα, με συνεχή παρουσία στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων και πλούσια ιστορία.

Η εκμάθηση της  γίνεται σε κλειστή αίθουσα, με χρήση ειδικού εξοπλισμού και υπό την καθοδήγηση προπονητή, με απόλυτη ασφάλεια. Η ξιφασκία είναι κατάλληλη για αθλητές κάθε ηλικίας  για αναψυχή ή πρωταθλητισμό, ανεξάρτητα από το επίπεδο και τη φυσική  τους κατάσταση.

Το άθλημα της ξιφασκίας απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 ετών και άνω καθώς και σε εφήβους και ενήλικες και θα διδαχθεί στα πρότυπα προπονητικών προγραμμάτων ανάπτυξης  του αθλήματος σχεδιασμένα από την  Ε.Ο.Ξ., στα οποία προέχει η ασφάλεια  και είναι προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία των αθλητών ,  με χρήση  ειδικού ασκησιολογίου, εξοπλισμού για παιδιά κτλ.

Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας για κάθε πληροφορία αλλά και για  να το γνωρίσετε από κοντά!

Eπίσης , συνεχίζονται οι  εγγραφές  για το Ολυμπιακό  Άθλημα του ταεκβοντο,  που ο σύλλογος μας καλλιεργεί συστηματικά από το 2003 με αξιόλογες επιτυχίες και διακρίσεις αθλητών του.

Θα  λειτουργήσουν τμήματα προσχολικής ηλικίας 4-6  ετών (με συνεργασία νηπιαγωγού),  δημοτικού, εφηβικά, αγωνιστικά και αυτοάμυνας ενηλίκων.

Προπονήσεις θα γίνονται  6 ημέρες την εβδομάδα σε 3 διαφορετικές αίθουσες και σε ευρύ φάσμα ωρών,  για τη διευκόλυνση των αθλητών  και των γονέων.

Στο σύλλογο μας  διδάσκουν  καθηγητές φυσικής αγωγής  με ειδικότητα στα αθλήματα  και υπάρχει συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες  διαιτολόγους, γιατρούς, νηπιαγωγούς, λογοθεραπευτές κτλ

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά ώρες 6 -9 στις εγκαταστάσεις μας  Αγ. Νεκταρίου 28 (έναντι Ι. Ναού), τηλ. 2421085608 και  Μαιάνδρου 124. Πληροφορίες θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας  as-aixmi.gr  και στα τηλέφωνα 6972415237 (Πυργέλης Γιάννης), 6073707977 (Πυργέλης Φίλιππος) και 2421085608. 

Last modified onTuesday, 20 September 2016 11:30