noodles volos banner

Μετάλλια για αθλητές του Νικόμαχου

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου έγινε το δεύτερο προκριματικό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν περίπου 900 αθλητές από 90 σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα. Το επίπεδο πολύ υψηλό αφού συμμετέχουν αθλητές οι οποίοι είναι μέχρι 20 ετών και παίζουν και στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών. Από τον Α.Σ. Νικόμαχο Βόλου συμμετείχαν 20 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν τέσσερα χρυσά και επτά χάλκινα μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί από τους αθλητές δεν συμμετείχαν λόγω εξετάσεων που είχαν. Με τις διακρίσεις αυτές ο βολιώτικος σύλλογος φιγουράρει ως δεύτερος καλύτερος σύλλογος στη Βόρεια Ελλάδα στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών ανάμεσα σε 90 σωματεία.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Χρηστάκης Βαλάντης ο οποίος είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο Σανίδας Νικόλαος ο οποίος έκανε 3 καταπληκτικά παιχνίδια και κέρδισε τον τελικό στο χρυσό πόντο, η Λημνιώτη Μαρία Ζωή και ο Αντωνόπουλος Ευάγγελος. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Δαμαλάς Μανώλης, Βαϊνάς Κωνσταντίνος, Πούλιου Αθηνά, Καραγιάννης Άγγελος, Σωτήρης Ευάγγελος, Αντωνίου Χρήστος και Χλίτσιος Αργύρης. Στην πέμπτη θέση και ένα βήμα από τα μετάλλια τερμάτισαν οι Μακαρές Κωνσταντίνος, Τόρης Ευάγγελος, Σωτήρης Κωνσταντίνος, Σχοινάς Στέλιος, Σχοινά Βιβή, Καλκάνης Ευάγγελος, Τσελεπής Γιώργος και Ιωάννου Ελευθέριος.
Οι αθλητές του συλλόγου συνεχίζουν την προετοιμασία τους κανονικά υπό την καθοδήγηση των προπονητών Τόρη Δημητρίου και Τόρη Παύλου για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που είναι το διεθνές πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης που θα γίνει τον Ιούνιο.