noodles volos banner

Mαύρη ζώνη σε αθλητές του Νικόμαχου

Στις εξετάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, βρέθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του Νικόμαχου Βόλου στα τέλη Ιουνίου και με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα και επιτυχία παρουσίασαν την ύλη των εξετάσεων για την απόκτηση της μαύρης ζώνης 1 Νταν. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν για ακόμη μια φορά την αξία τους. Το βαθμό του 4ου Νταν απέκτησε ο πιο παλιός αθλητής του συλλόγου Χρηστάκης Χρυσοβαλάντης ο οποίος εδώ και λίγο διάστημα ασχολείται και με την προπόνηση αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.
Τη μαύρη ζώνη και 1 νταν απέκτησαν οι ΚΟΡΩΝΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΡΩΝΙΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΒΡΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΔΑΝΑΗ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΧΟΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΡΟΦΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΨΑΡΡΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΟΥΛΤΣΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΕΛ. Τον βαθμό του 2ου Νταν απέκτησαν οι ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΗΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Ο σύλλογος έχει απονείμει, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργιάς του Μαύρες Ζώνες σε περίπου 60 αθλητές και είναι περήφανος που οι περισσότεροι από αυτούς είναι ακόμη εν ενεργεία, προπονούνται και βοηθάνε σε όλες τις δραστηριότητες.