noodles volos banner

Προπονητική ημερίδα sport karate και kata από τον Α.Σ. Πήγασος

  • Published in Shidokan

Προπονητική ημερίδα sport karate και kata πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Πήγασου Βόλου, υπό την εποπτεία του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε και αρχηγό/εκπρόσωπο του shidokan στην Ελλάδα shihan, Κατσούρα Λίο 7 Dan.

Η ημερίδα είχε σκοπό την τεχνική αναβάθμιση και προετοιμασία των αθλητών εν όψει διοργανώσεων της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛ.Ο.Κ). Σημαντική ήταν η βοήθεια της shihan Αϊστρατή Γεωργίας, η οποία είναι επίσημη διαιτητής της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε και πρόεδρος διαιτησίας της Ελληνικής οργάνωσης shidokan (E.O.S) και κατατόπισε τους αθλητές επάνω στους κανονισμούς μάχης του ολυμπιακού αθλήματος του καράτε.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές από τον Α.Σ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΒΟΛΟΥ» με προπονητές τον sensei Κατσούρα Δημήτριο, τον sensei Σπανοδήμο Γεώργιο και την sempai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία, από τον Α.Σ  «O ΑΕΤΟΣ» Αγριάς Βόλου με προπονητές τον κ. Ασλή Αλέξανδρο και την Ασλή Διονυσία και από τον Α.Σ «ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» με προπονητές τον Sensei κ. Τελκή Κωνσταντίνο, τον sempai Βλαχονάτσιο Διονύσιο και την sempai Μπαγλαντζή Ειρηλένα.

Στη διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης ο προπονητής του Α.Σ “shidokan Βόλου”, o sensei Βογιαντζής Αντώνιος, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ κ. Απάκης Ξενοφών, ο γραμματέας του Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ κ. Πέτσης Νικόλαος και ο έφορος των τμημάτων καράτε του Α.Σ Πήγασος sensei Δήμου Ευάγγελος.

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι ευχαριστούν την χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη διοργάνωση... 28740883_2023563821302398_491069008_n.jpg.

Last modified onMonday, 05 March 2018 19:06