noodles volos banner

Συνάντηση της εθνικής ομάδας Shidokan στο Βόλο

  • Published in Shidokan

Το Σάββατο 05/09/15 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Πήγασος στον βόλο η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση της ελληνικής εθνικής ομάδας shidokan triathlon.

Εισηγητής της προπόνησης και υπεύθυνος  προετοιμασίας της εθνικής ομάδας είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του ιαπωνικού shidokan karate στην Ελλάδα ,  kyoshi Λίο Κατσούρας 7 dan σε συνεργασία με τους προπονητές της ΕΟS .

Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της ελληνικής οργάνωσης shidokan που παραβρέθηκαν και συνόδεψαν τους αθλητές τους όπως επίσης και για την ποιότητα της τεχνικής που διδάσκουν στις πόλεις τους Shihan Λιούλιο Δημήτρη 5dan (samurai Τρικάλων) ,sensei Tελκή Κων/νο 4dan(shidokan Αλμυρού), Sensei Μπατζόγλου Μιχάλη 3dan( Α.Σ Δίας Αθήνας ).Φυσικά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές του Α.Σ Πήγασου.

Το επόμενο ραντεβού της ελληνικής ομάδας του shidokan είναι για τις 03/10/15 στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Πήγασος.

Η Ελληνική Οργάνωση SHIDOKAN μένοντας πιστή στις αρχές της εδώ και τριάντα χρόνια φροντίζει να εκπαιδεύει με τα ποιοτικά της κριτήρια τις νέες γενιές και όχι μόνο.

Η σύσταση της Ελληνικής ομάδας shidokan  θεωρήθηκε απαραίτητη προκειμένου αθλητές από όλη την Ελλάδα που πληρούν τις προϋποθέσεις υψηλού επιπέδου πρωταθλητισμού να ενσωματωθούν σε ένα γκρούπ το οποίο θα αντιπροσωπεύει την χώρα μας στα πρωταθλήματα του εξωτερικού που αφορούν την τεχνοτροπία του shidokan TRIATHLON.

Στην προσπάθεια αυτή οι προπονητές και οι σύλλογοι του Ελληνικού shidokan συνεργάστηκαν με τον εκπρόσωπο του Ιαπωνικού Shidokan kyoshi Leo 7dan προκειμένου να γίνονται προπονήσεις και να συσταθει πρόγραμμα επιλογής και αγώνων.

Το shidokan karate παραμένει στην Ελληνική κοινωνία με κύριο χαρακτηριστικό του την συνέπεια και την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την εκπαίδευση των αθλητων με βάση την παιδαγωγική, μια και στις Ακαδημιες του διαμορφωνονται οι εφπλαστοι χαρακτήρες των παιδιών. Το shidokan karate είναι μέλος της W. K. A. THE SHIDOKAN και στην Ελλάδα είναι μέλος της EΛΟΚ

Στον Βόλο διδάσκεται επί 30 Χρόνια στον Α. Σ. Βολου Πηγασος (Χατζημιχάλη-Νοταρά ΝΕΑΠΟΛΗ στο παλιό ταχυδρομείο δεμάτων)με διευθύνοντα προπονητή τον εκπρόσωπο του Shidokan kyoshi Leo Katsouras 7dan με ένα επιτελείο 6 βοηθών οι οποίοι πέρασαν από τις Ακαδημιες του Συλλόγου σαν αθλητές και πρωταθλητές.

Ο αθλητικός χώρος του Συλλόγου είναι μοναδικός με 500τμ και όλες τις προβλεπομενες άδειες λειτουργίας και πιστοποιήσεις από την Ελληνική πολιτεία και την Ελληνική ομοσπονδία Καρατε, με διευκολύνσεις για αθλητές και γονείς η παρευρισκομένους φιλάθλους του shidokan με WiFi ασύρματο ίντερνετ, σημαντική βιβλιοθήκη, χώρο μελέτης, χώρο συνεδριάσεων του Δ. Σ. και άλλα.

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά οι εγγραφές άρχισαν σε όλα τα τμήματα Ο Πηγασος λειτουργεί κάθε μέρα από 1700μμ-2300. Τα τμήματα του SPORT KARATE - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ SHIDOKAN - SHIDOKAN KNOCK DOWN - SHIDO KICK BOXING - GRAPPLING. Επικοινωνία στα τηλ. 2421091498 - 6976813569-6984474743